Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz jolti #83073 üzenetére

    Ez mondjuk nem rossz egy outira szerintem.[link]
    Az első sárhányónak a végén is van ,,lifegő,, az nem egy rossz dolog./nincs a linken/ (De ,,sportolós,, outira nem raknák sárhányót ha volna olyanom én sem.) :N
    A szaladgálós outimra viszont belsőből csináltam hozzá és rá lett szépen szegecselve nem eseik le és elég konszolidált rajta, ha ilyen nincs a sárhányó végén bajosan ér valamit. Az más kérdés, hogy van sok sárhányó ami egyáltalán nem ér semmit.
    Ha melóba vagy akárhova el kell menni szakadó esőben nem árt ha van. De én is ott látom igazi értelmét ahol annyira a dizájn meg a + tömeg nem számít és jó ha van. Van olyan bringa és sárhányó ami esztétikus meg jól használható is funkcionálisan. De sokszor nem ilyet látni bringákon ez elég ritka.
    Azért egy jó sárhányonál elfelejtheted a hátizsák meg a ruhád takarítását, nem mindegy csak kapsz esőt és vizes leszel vagy még a fejed búbjáig sárfoltos.
    Sokszor ha esőben kell elugranom valahová gumicsizmát kapok fel a végén csak azt kel lemosni azon azért lesz némi sárnyom egy esős tekerés után.
    Az újabb minőségibb darabok amik nem fúl fémből vannak nem zörögnek ha jól fel vannak szerelve egy alkalmas bringára.
    Régen anno elvittem nővérem csigáját sokszor na azon teljesen fém volt az mindig elkezdett zörögni ...
    Manapság ez még a régi tanyabringákon lehet.
    Amúgy meg a nagy hátránya sárkányoknak még, hogy könyen sérülhetnek deformálódhatnak nagyon kell rájuk vigyázni. Bele érhet a lábad a sárhányóba is (ez bringa specifikus is) nem lehet a bringát elfeledkeztetni sem tömegközlekedésnél pl. vonat jól jöhet.

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák