Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SSJmeszes

    senior tag

    válasz maximilian4 #79035 üzenetére

    &ivana
    Na holnap megpróbálom kinyomozni, ha az időjárás is engedi.
    De tényleg nem tűnt fel, hogy pattogna kiállva.
    Igazából az ülés jól meg van húzva, ahogy kell, egyedül akkor marad a nyeregcső, amit holnap meg akarok még nézni. ( Én is ezt tartom már a legesélyesebbnek. ) Ha így van, akkor jó kis munkát adott azért.:DDD

    @CaNNa3IS: 99%, hogy nem a pedál. Mint írtam, kiállva nem hallom, meg régen másik pedálnál is volt ugyan ilyen. Csak egyszer előjön, egyszer nem.. Most meg már annyira, hogy ülve már, már folyamatos tekerés közben.

    Köszi srácok, holnap remélem megtalálom most már a hibát.

    Viszont mérgelődtem is kicsit..
    A helyi szervizben csináltattam egy ideig a bicómat. És amit cseréltettem legelőször az egész bicón, az a közép része volt, tehát csapágyazás, hajtókat, első váltó.
    Ma ugye a közepét bontottam, egész kócerájt kiszedtem, kitakarítottam újra zsíroztam mindent.
    Ezek az átkozottak, olyan távtartót raktak rá, aminek állítom semmi köze az eredetihez. Magyarul lógott a távtartó a meneteken mint.. ( nem is találok most hasonlatot :DDD )
    Rakom össze, húzom, húzom, egyszer csak bumm eltört az a jó kis távtartó. Ugye ezt úgy kell elképzelni, hogy jobboson van kettő. Ugye mivel nem menet méret, ( tehát nem passzentos ) így ahogy húztam csúszott egyre és egyre jobban kifele egyik oldalra. Tehát gusztustalan.. Én úgy gondolom nem ilyen lógósnak kellene egy távtartónak lennie, hanem normális rávaló kell, és akkor nincs ilyen baj. Mint pl ezen:

    Úgyhogy, most majd vehetek rá újat és bonthatom meg az egészet megint.. Szerencsére sikerült ideiglenesen összetenni, és megnézni, hogy ez volt a baj vagy sem. Hosszútávra semmiképp nem viszem így, mert megjárhatom.

    Remélem sikerül kibogozni, mit akartam kihozni belőle. És bocsi, ezért a kis regényért.:D

    [ Szerkesztve ]

    YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |

Új hozzászólás Aktív témák