Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Strezi #77281 üzenetére

    Összerakni mindig többe van, de legalább teljesen az igényeidhez lehet hangolni a gépet.
    Azért nem szerencsés montira a kis tárcsa mert ha megég akkor a betét is feltehetően kuka lesz, illetve mint említetted elforrhat az olaj például. Hátra 160, előre 180. Semmit nem nyersz a kisebb tárcsával, most az a néhány gramm elhanyagolható. Cserébe nagyobb lesz a fékerő és megbízhatóbban fog működni.

    Ilyen komoly telóknál ki kell tapasztalni a csillapítást, el kell telni jó pár tekerésnek mire be tudod lőni.

    Mondjuk az a BH nekem nagyon nem szimpi, montiba agymotor, háát. :) Szerintem is engedd el, aztán ha kell pedelec, középmotorost vegyél, sokkal jobb terepezni.

    Emtra Prime: Igaz nem tesco színvonal, de ez a decathlonos fully messze elmarad attól amit igazán terepezésre lehet használni. Most abba bele sem megyek, hogy az alkatrészei a vicc kategória egy össztelós montihoz mérten. A vázzal van leginkább gond, merevség nulla, elavult geo és felfüggesztés. Hitvány minőségű rugóstag. Ha ennyi pénzed van, csak is merev. És valóban nem 300k-nál indul egy épkézláb fully, hanem inkább 450 körül. :) Új árakat figyelembe véve.
    Köztes megoldás lehet egy régebbi 26"-os fully, azt már kifoghatsz 150-200 körül is, kifogástalan alkatrészekkel.

    6030D: Nekem is volt Epic vázam, igaz egy régebbi, 2006 körüli, szintén brain fox taggal. Olyan mint egy merev váz ha tekered, de ha alulról kap egy ütést bemozdul, működik a cucc, elég jól. Viszont ezt csak kis rugóút mellett tudja abszolválni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák