Hirdetés

Hirdetés

  • Wooting 80HE teszt

    gp Megérkezett a játékos billentyűzetek koronázatlan királyának nagytestvére, a TKL méretű Wooting 80HE, amelyet az elsők között próbálhattunk ki.

  • 9 Lives to Defend bemutató

    lo Jó sok dolga akad a macskánknak, míg távol vagyunk az otthonunktól.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Strezi #77251 üzenetére

    Jó a gép. A 140-es tárcsa szerintem is kevés lesz. Nagyobb ereszkedésnél meg fogod égetni. Én előre tettem volna egy 180-at, hátra meg 160. Na majd kíváncsi leszek a véleményedre a villával kapcsolatban. :) Brutális a Pike. Nekem nagyon bevált, csak jót tudok róla mondani. Mondjuk ebbe a vázba lehet kicsit sok lesz az a 130mm-es villa, ha jól tudom az epic váz 100-at rugózik. Nekem 10%-ra ül be a villa. A tagot állítottam be 20%-ra. Szeretem ha a villa kicsit keményebb, mert meredek leléptetőknél nem szeretem ha nagyon beül. Még így is baromi finoman dolgozik, de majd kipróbálom egy 20%-os beüléssel is, akkor viszont a tagot 30-ra állítom.
    Az elektromosnak mi lesz a sorsa?

    maximilian4: Nem akarom az eladót menteni, mert nekem sem szimpatikus amikor egy ilyen értékes gépet így hirdetnek, ennyire koszosan, és azért ekkora vételár mellett már valami papírt is virítani kéne, de azért a sok nevetséges ajánlat is idegesítő tud lenni. Eladtam már pár drágább gépet, általában rugalmas is voltam, mert nálam beszámítás is játszott szinte mindig, de mire jött egy értelmes ajánlat addig volt 10 seggfej. Nem csodálkozom amikor valakinek elege lesz a sok olcsó jánosból.
    Amikor fél áron hirdetek egy szinte új gépet, még arra is ráalkudnak pofátlanul, de úgy, hogy akkor annak a fele esetleg. Beszámítani persze irreális áron kell, kétszer annyiért mint amit a beszámítandó bringa ér, lehazudja a csillagokat is az égről, az én portékám meg lehúzza. Őszintén szólva a tökömet sem érdekli, hogy kinek mennyi pénze van, ha nincs pénz olcsóbb gépeket kell nézegetni, és mindig ezzel jönnek, hogy neki ennyi van rá, hát lesz@rom. Nálam is elszakadt a cérna párszor. :) Nem rég felraktam a pc-m eladásra, és írtam, hogy bringát beszámítok. A gép kb 350-et ér, kaptam is szép számmal ilyen 60-80k-s bringaajánlatokat csere alapnak. Amikor mondtam, hogy öreg, csak a proci közel kétszer ennyibe van, hát neki ennyi van rá. Az eszem megáll! Szóval van baj mindkét oldalon.

    Amit linkeltél, merev AM gép. 140mm körüli villákkal kompatibilis a geo általában. Nicolai-nak volt anno egy nagyon durva merev gépe, abba ilyen 170-180mm körüli villa passzolt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák