Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Jorus #7002 üzenetére

    Ok. Biztos meg lehet oldani ésszel is. ;) Csak azért írtam, nehogy valaki kedvet kapjon ezekhez a mutatványokhoz városban. A beláthatóság a legfontosabb, de nem kiszámítható az érkezés, és megállás, mivel általában a lépcsősorok meredek ejtésűek, és ha pont oldalról belép egy gyalogos, kétlem hogy az elkerülő manőver minden esetben megoldható lenne. Ez pont olyan amikor hegyről döngetsz lefelé, és váratlanul egy turistautat keresztezel. Ha peched van, és éppen kilép eléd valaki keresztirányból, hiába látod, sok lehetőséged nem marad. Elkerülő manőver, bicaj elfektet, turista elüt, stb.
    Mivel 12 éve motorozom van összehasonlítási alapom, mit lehet megtenni bringán tempó közben. Motorhoz képest töredékét. Nem a 20km/h tempóra gondolok. De amikor döngetek lefelé a Gellért-hegyről 40-50km/h között, azért ott lehet olyan helyzet, amit nehéz megoldani.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák