Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Sci

    őstag

    válasz fi:zi'k #5380 üzenetére

    Nekem volt 2 pár XC alexrims, haverok közül többen az ő dirt felnijeiket használják ugráláshoz, sőt még egy outis haveromnak is alexe van. Mindegyikbe állandóan nyolcas megy, túl rugalmasak és gyengék. Az enyémben a második hónap után vándornyolcas lett, lehetetlen rendesen kihúzni. :((( Persze a termékpalettájuk nagyrésze budget felni, de ha az olcsóbbak ilyen rosszul teljesítenek én biztos nem kockáztatom meg az egyik drágábbat. Pont így vagyok a BBB-vel, amit eddig tőlük vettem mind szar volt, pedig elhiszem, hogy van néhány jól sikerült darabjuk is, csak nem fogom megvenni.
    Viszont Sun, DT, Mavic belépő kategóriás termékeivel csak pozitív tapasztalataim vannak.

    (#5428) Zebu Nekem 1USD műanyag kulacstartó ebay-ről, és 800Ft-os Merida dizájnkulacs. Tökéletes funkcionál. Remélem ha odaütöm valahova letörik a műanyag, és nem az történik mint Tüzi gépével. :(

    (#5380)Fizik: Azt egy autóemelőnek tippelném, U-lakat szétfeszítéshez használják. Érdekes, hogy az első képen teljesen sodronyra volt specializálva, a másodikon pedig U-lakatra.

    (#5381) Teasüti Fogalmam sincs, nem ismerem a típust. Ha fogadnom kéne, arra tennék, hogy igen :P

    D.Orion Nekem is ilyen lámpáim vannak, 500 Ft-ért vettem őket, tökéletesen funkcionálnak, még egyszer sem áztak be. További 300 Ft-ért vettem hozzá egy tálca gombelemet.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

Új hozzászólás Aktív témák