Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torzo

    Ármester

    válasz Mittu88 #33600 üzenetére

    Ez nem is olyan régen téma volt már. Szerény tapasztalatom szerint ( az elmúlt 3 telet végigbringáztam) a nylon jellegű nadrágok-kabátok-bármik nagyon rosszak. Hiába véd az eső elől, belülről nedvesedsz át, kb. 15 perc után az izzadságodban fürdesz, ami gusztustalanabb, mint a bőrig ázás.

    Ami nekem tökéletesen bevált:
    -softshell kabát- kb. 40-50 percig képes a víztől megvédeni, és közben nem rohad rám, képes lélegezni, ha már átázott, a melóhelyen pikk-pakk megszárad és nem büdi. North Face-s fajtát vettem egy vagyonért, de úgy néz ki most is, mint újkorában.
    -rendes, vízhatlan bakancs, Decathlonban 20 k körül vannak megbízhatók.
    -A bakancs azonban semmit sem ér, ha nem használsz egészen a térd alá érő lábszárvédőt, kamáslit szintén Decathlonból valót használok, bevált.
    - Jó minőségű (Kelly's, Bycicle Line stb.), thermo gatyesz ( 20-25 k), ami térdtől felfelé nagy esőben azért elázik, de mégsem fáztam benne sosem, szintén gyorsan szárad, nincs szaga.
    - És ami nagyon fontos! Az első kerék sárhányóját lefelé meg kell hosszabbítani, amire jó egy használt köpeny darabja is, mert a láb elázása, a hajtásra csapódó lé és mocsok 90%-a innen származik.

    És még egy, ami mindig segít. A fanatizmus! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák