Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz dom1n0 #307877 üzenetére

Ha ezt átépítem gravelre, akkor nem kap semmiből újat, max új gumit. Bár ez a szett ideális lenne, de úgy már túl sokba fájna ez gravelnek. Ha marad országúti, akkor muszáj a kerékszett upgrade, mert a legalapabb kerekek vannak rajta, a váltás meg a bovdenes 2x11 105. Országútra viszont kell a 2x rendszer, szóval ott mindenképpen az egész egyben cserés. Max a lekerülő 105 lesz még eladható, mondjuk az sem 2 fillér fékváltókarostul, hidrós fékestül. Egy 105di2 upgrade önmagában egy ezres, meg kerékszettet sem úszok meg 500-nál olcsóbban, de inkább 1000 felé menne az is. Mondjuk ezt legalább nem feltétlenül egyben kell kiadni. Meg akkor már csak kéne karbon nyeregcső, meg kormány is. :U

A legnagyobb gond, hogy az nem úgy van, hogy megveszem az alkatrészeket, azzal sem vagyok sokkal előrébb, mert teljes szettet biztosan nem tudok cserélni, de kormányt sem, nyeregcsőből meg a fene tudja, mi kompatibilis mivel, kormányról ne is beszéljünk, de szerintem kerékből is tuti rosszat rendelnék. Szóval kb mindent a sarki bolton keresztül intéznék, mert kb annyira ügyesen szerelek, mint speedy kolléga, csak messze nem olyan lelkesen. Meg ez nem egy pártízezres kellys, hanem ezer eurókkal dobálózunk. :B

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák