Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Srácok, segítség kellene fejcsapágy ügyben.
    Tavaly óta recseg ha port kap, mikor fejre esett a bringa, vettem új telót mert az hittem az a gond, minden csodás volt, aztán most mikor megint kiszáradt a természet is nagyon poros minden elkezdett ismét recsegni, azt mondták hogy kosz ment a fejcsapágy és váz közé, szétszedtem, jól bezsíroztam összeraktam egyet bringáztam, csendben volt, második alkalommal nagy porban mentem, azóta úgy recseg mintha el lenne törve.
    Azt mondták nem lett volna szabad zsírt rakni a fejcsapágy és váz közé. OK, rendeltem új fejcsapágy szettet, legyen az is új, (még nem jött meg, de nem szeretném ezt is többször összerakni) most mondják hogy lehet hogy egy picit meggörbül a váz azon részen ahova perselyek mennek, ezért jut be oda a nagyon finom por, és kezd recsegni, ezért azt javasolták hogy összerakásnál threadlockert használjak, ami egy vékony gumis réteget képez ami állítólag meg tudná ezt akadályozni.

Én meg félek hogy beleragad a persely és annyira kell majd püfölni hogy szétverik a vázat hogy kiüssék ha úgy sem akar elmúlni a recsegés.
    -
    A másik kérdésem pedig az lenne, hogy másnál fordult elő olyasmi hogy xt váltóval ha be van kapcsolva a feszítés akkor lassan/pontatlanabbul vált, ha meg kikapcsolja akkor szépen megy csak nem lehet vele ereszkedni?

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák