Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Tin #292367 üzenetére

    Ma melóból hazafelé, alig valami szinttel (57m 14 km-re), 150 körüli átlagpulzussal, 145 becsült wattal, normálisan felöltözve, de hátizsákkal, enyhe oldal/szembeszélben 28,3-as átlaggal jöttem elővárosi/falusi forgalomban (körforgalmak, kereszteződések, útépítéses lámpa, meg egy szakaszon olyan erdei út, ami valaha aszfalt volt,. mostanra gravellé avanzsált, de főleg egy kátyúhalmaz). Amikor épp nem álltam, akkor 32-36 közötti értékeket mutatott a komputer.

    Ugyanez a cross trekkinggel, ami erősen fitnessesítve van (32-es slick gumikkal), de nehezítésnek teleszkóppal, elöl csak egy 32-es tányérral, alaposan megdolgoztat, ha 27-es átagot szeretnék kihozni belőle, sem a pulzus, sem a watt nem ennyi lenne, bár megoldható, ez tény. Többet nem hiszem, hogy ki tudnék hozni belőle, tekintve, hogy a 36-os tempóhoz a 32-11 áttéttel már 100-on kell pörgetni, és ott vége is van.

    Laborkörülmények között, forgalmat, szelet, ilyesmit kizárva, pont annyi gönccel, ami a biciklizéshez kell, ugyanez az effort simán 30 fölötti átlagot hozna. Görgő rulez, ugyebár.

    Kint borzalmasan más tekerni, és nagyon sokat számítanak a forgalmi viszonyok, ha nem találsz valami ideális terepet, akkor a 30-as átlag már nem a heti párszor elmegyek hobbikerékpározni szint.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák