Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz chubby2o6 #288459 üzenetére

    .. és #288460 Speedy007
    Köszönöm nektek, én is erre gondoltam, hogy valószínűleg annyi a betéteknek ebben a formájában mert a tárcsát rendesen felforrósítja egy fékezés alatt, ebből sejtettem, hogy azon biztosan maradt valami.
    Én azon gondolkodom, hogy veszek új betéteket, valahogy nincs kedvem bűvészkedni, csiszolni és ha szükséges akkor egy tárcsára is beruházok, főleg hogy majdnem a susnyásba hajtottam mikor rájöttem, hogy valami árulás van a hátsó fékkel :D
    Esetleg van tanácsotok, hogy még nem aranyáron de egy jó középkategória ami garantáltan frankó cucc és jó méretben meg mindenben nekem ehhez a bringához, milyet lenne érdemes vennem (márkában, típusban, minőségben)? :)
    És akkor átrágom magamban, hogy mit tegyek, valószínűleg a csiszoló vásznas dolgot is ki fogom próbálni, de szerintem most úgy gondolom hogy veszek tartalékba is ilyen dolgokat, illetve a hátsót cserélem is akkor.

    #288462 -=RelakS=-
    Nekem magnézium szedése vált be ilyenre mikor focizni kezdtem. egy-két kör futás után én is görcsöltem szinte mindenhol, aztán vettem magnéziumot és egy hét után már simán jól voltam és tudtam rendesen edzéseken teljesíteni. :) Épp tegnap rendeltem én is egy új fajtát, mert én is érzem hogy feszül mindenem és kipróbálom. Akkor sima MagneB6-ot vettem és az is okés volt. Persze minden ember más és más, de a magnézium köztudottan elég jó az izmok, izületek lazitásában és táplálásában. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák