Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    Mai térdespatakos. Kacsák is voltak, de elslisszoltak, mire előbányásztam a telót. Naplás-tó környéke, természetesen tömeg mindenhol. Arra viszont jó volt ez az út, hogy:
    1. Felavattam a tl rendszert egy "igazi" defekttel. Eddig is voltak királydinnyés defektjeim ( a többségét észre sem vettem ), de ma sikerült benyelnem a hátsóba egy kb. 3x30-as szeget. Csak azt vettem észre, hogy ütemesen kattog valami, hajtástól függetlenül. Tövig belement, csak a feje látszott ki, ráadásul horogszerűen visszahajlott, alig tudtam kipiszkálni a gumiból. A tej tette a dolgát, és a vázat is csak egy kicsit köpködte össze :DDD .
    2. Kipróbáltam a Bryton S800 naviját. Bill. nincs rajta, bele kell beszélni a címet. Voltam már máskor is a Naplásnál, a Kerepesi-Veres Péter úton szoktam menni a Szilas-patakig, ott fordulok rá a patak menti bringagyalog útra. Ez minden kereszteződésnél el akart küldeni jobbra, én meg dafke nem arra mentem. Igazából kíváncsi voltam az újratervezésre, amit elég flottul abszolvált, egyszer sem akart visszafordítani. A sokadik jobbosnál lefordultam, az Újszász utcán kötöttem ki, végig bringasáv, egy emelkedő után egy hosszabb lejtő, na ott szedtem össze a szeget.
    Összességében meg vagyok elégedve a navival, csipog a fordulók előtt, meg ki is írja, csak azt nem látom szemüveg nélkül, de simán követhető így is.

Új hozzászólás Aktív témák