Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz RexpecT #285794 üzenetére

    WD40!

    #285811 Csápájev:

    Full keretes: masszív, a fotochromatikus lencse nem hajlamos annyira ujjnyomosodni, mert a keret védi, talán az egyetlen negatívum, hogy első alkalommal b*romira nehéz lencsét cserélni.
    Felül keretes: ilyenem nincs, de a topikban többen használják, ez az ami egyik usernél elrepedt. Ezt leszámítva elvileg ugyanolyan, mint a full keretes.
    Keretmentes: mivel nincs keret, nincs ami megakadályozza, hogy feltold a homlokadig koppanásig és akkor full izzadtságnyomos lesz. Amúgy is gyakran kell törölgetni, kb. minden tekerés előtt, a keretes verziót pl. elég 2 hetente. Én úgy szoktam felvenni, hogy a homlokam és a lencse között legyen egy kis távolság. Nagyon lazán áll a fejen, nem szorít, nem feszes, előre azt hittem le fog esni, de nem, a helyén marad. Nekem most ez a kedvencem, ezt használom a legtöbbet.

    A többi modellel nincs tapasztalat.

    Állítólag a színes fotochromatikus lencsék tükröződnek, érdemes inkább a víztiszta/fekete lencsét venni. A 3 lens csomagban tudtommal nincs fotochromatikus lencse, csak a "Photochromic-2lens" tartalmazza, szal vedd inkább azt, sőt, ha találsz a neked tetsző modellből olyant, amiben gyárilag fotochromatikus lencse van és nem is adnak hozzá másikat, szvsz azzal jársz a legjobban, mert nem kell cserélgetéssel szenvedni. Ha belerakod a fotochromatikus lencsét, valszeg amúgy sem kell majd más, a többi lencse fölöslegessé válik.

    Méreteket csekkold! Én Elax szemüveggel jártam úgy, hogy nem néztem meg mekkora és óriási volt a fejemen. Az NRC-k sokkal kisebbek.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák