Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz A Zéé #282601 üzenetére

    Szia
    Az említett pedálokkal nincs tapasztalatom, ha hibrid megoldást szeretnél (taposó-spd) az Shimano XT T8000 bátran ajánlom. Taposón sem csúszik a láb, spd , és csapágyazás korrekt minőség. Mindig adott poziba fordul kicsatoláskor, így elinduláskor sem szükséges egy idő után lenézni rá.
    Ha országútira kell spd akkor én ezt tudom ajánlani: Shimano ES600. Én nagyon szeretem, országútira kiváló választás, picit drágább mint az általad írt típus. hátrány: Egy oldalas, ez sose jól fordul ha megállok-becsatoláshoz. Számomra nem bosszantó tulajdonság.
    Egyébként az utóbbi jobban fog, még lazára tekerve is, patikásabb.
    Azt tudom javasolni próbáld ki egy ismerős spd-jét milyen. Ha nincs lehetőség, opció lehet még egy Click'R pedál beszerzése Shimanotól. Azzal nem fogsz borulni. Megtanulod a használatát - pár hónap. Én mikor megvettem az Shimano Click'R-t, közepes erőségen kezdtem el használni. Azt hiszem talán 2 hónap múlva vettem meg az SPD-t.

    Ha ennyire nem akarod a létrát végigjárni, akkor egy Sh56 stoplival leggyengébbre vett SPD pedál jó páros lehet, és nem is "növöd" ki később (nem kell cserélni).
    A lábad valamennyit tud mozogni benne saroknál - oldalirányba, úgy gondolom ez elég mozgástér. Jól kell beállítani a stoplit és észre sem fogod venni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák