Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz balintbaba #281380 üzenetére
Való igaz hogy a bowdenes fék jobban adagolható szerintem is, enyém hibátlan be van koptatva és tökéletesen működik de teljesen máshogy működik mint a felni fék és ez nekem szokatlan még .
Fék távról szerintem itt lehetne vitatkozni .. Nekem is volt a hétvégén egy meleg helyzet részben az én hibám másik részben az autós miatt (bár asszony jóval óvatosabban jön megy elbeszélése szerint ő gyakrabban fog ki ilyen idiótákat) is lendületből mentem mély fék távval egy olyan kereszteződésbe ahol alig jön autó ki és be is. Elkezdtem lendületből fékezni az utolsó 150-200m-n hogy a végén lassan át gurulva menjek a kereszteződésen szétnézve erre nekem balról egy fehér BMW-s még nagyobb lendülettel lassítás nélkül és persze szét nézés nélkül vágodik be nekem balról kb.50m-m sem volt hogy állóra álljak meg az ő rosszaló tekintetéknek tüzében. Ezt egy jobb fajta párhuzamosítós V-Fékkel se lehetett volna igazán össze hozni ezt a mutatványt szerintem de a tárcsafékkel sikerült igaz orra állt a bringa a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest