- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz balintbaba #281380 üzenetére
Hát ez jó, nem az első ilyen hsz hogy a hátsó puhábban fog, ezek szerint valahogy kicsit levegős lett az első a dugattyú ki be nyomogatástól (járatástól). Nincs vele baj, halványit később van a "pont" behúzáskor mint hátul, meg puhább kicsit, de fog mint az állat szóval nem foglalkozok vele. Csak érzésre lehet picit érezni fékezéskor hogy másabb mint a hátsó.
Viszont brahiból fogtam egy satut csak az elsővel tegnap, bringa velem együtt előre.. (nyilván kis sebességnél). Na ennyi volt, a tárcsa meg is deformálódott, kusz kusz lett hazáig
Viszont ez úgy tapasztaltam nem következik be alap esetben - első hátsó egyszerre fékezéskor - de áldjam a kedves eszét annak aki kitalálta a hézagokat a tárcsához.Erősebb kiállva esetekben (ergó mindig ) sprintnél továbbra is beleér. De már megszoktam, nincs vele mit tenni, talán majd egy merevebb keréknél nem lesz ez. Kutakodtam agree tulajoknál - másnál is jelen van.
Am már teljesen megszoktam kiállva is az irányítást, dropon is. Jó lehet tolni neki úgy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest