Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Tin #278719 üzenetére

    De megint úgy beszélsz mintha valami probléma állna fent, amit nem lehet megoldani...
    Én nem csináltam ebből problémát, csak fevetettem, kifejtettem miért érzem(érezném) jónak ezt és ezt. Erre jönnek ezek a, szokd meg, mi az hogy nem jó és hasonló reakciók.

    Meg fogom szokni mivel most ez van, ettől függetlenül később is ugyan ez lesz a véleményem mert ez független a csepeltől és mindentől. Egydül akkor változhat ez a dolog ha a tekerési tempóm majd változni fog és fentebb tolódik jóval. Ezt nem érted meg oké.
    Biztos vagyok benne hogy van itt a topikban olyan bringás, aki ezt igenis átlátja, és érti miről beszélek és olyan is aki szintén érti de leszarja mert eltekeri 90 csapásszámmal nem érdekli ez a dolog. (mint ahogy valaki totál telibe* hogy forog a kerékszett a bringájában, vagy hogy épp sáros a kerékpárja...), ahány ember annyi mérce.

    El lehet tekerni 50-17 és 50-19 el is, növelem pedálfordulatot oké, de emelett amiről írtam azt hívják finomításnak és jobb úgy (tudom fulton majd megint elmémeljük) mind1 ezen nem fogunk vitázni. Sztem engedjük el mert ez elment rossz irányba és csak felesleges hsz-ek jönnek a témában. Vagy legalábbis én befejeztem ezt az áttétes dolgot a magam részéről.

    #278720Dark Archon: akkor rosszl fest hidd el, azért van mert nagyon maximalista vagyok bizonyos dogokban. A fogás tökéletes, teljesen jó, szokni sem kell. Már eggyé váltam vele. Minden formában. Nincs nyomáspont sem, nem tudok semmibe "belekötni" :B
    Megjött a garmin tartó :D : speckósan agree-ra gyártatva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák