Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz mauimagic #276797 üzenetére

    Igaz ezt nem mindenki veszi észre, de a finom célzásokat sem hagyhatjuk figyelmen kívül... [link] because you can't physically manufacture pawls, ratchet rings, bearings, shaft to have like no clearance, no tolerance...továbbá [link] having said that even star ratchet systems can be broken by e-bikes...vagyis azt sugallja mindenhol olyan agyakat kellene alkalmazni és én ezt kérdőjeleztem meg. No offence either. ;)

    #276799
    Ringman...
    nem a találmányt kérdőjelezem meg, hanem (egy ideje) mindent ahol a kínálat próbálja a keresletet megteremteni magának. Ez szerintem egy olyan eszköze folyamatos és vég nélküli gazdasági növekedésre alapuló modern társadalmunknak mely talán a legtöbb szeget üti az erőforrásainkkal való felelős gazdálkodásunk koporsójába. Pl. idén (is) olvastam egy érdekes cikket Csányi Vilmos etológustól, aki nemes egyszerűséggel a reklámok teljes betiltásában látta az életterünk elpusztításának egyik ellenszerét.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák