Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz mauimagic #276257 üzenetére

    Igen, azt tudom, hogy acél vázaknál azért használták a rézpasztát, a pedálhoz egyedül nem érdemes venni, hacsak nincs otthon más miatt. De oda tényleg jó, mert a pedáltengely csak acél vagy CroMo. Nekem az összes többi alkatrész alu. Egyedül a kazetta és a lánc acél. Valaki rak a fogaskoszorú alá is zsírt én túlzásnak tartom. De jó alternatíva a leggyengébb Loctite menetrögzítő is a pedálhoz, az sem engedi összegyógyulni a cuccokat.

    Más: Közben elmentem (gyalog, rohadt hó :((( ) a helyi Kalobike boltba és vettem egy MonkeyLink ML-Twist 600 ml-es Fidlockos kulacsot. Nagyon erős a mágnese, tényleg vakon be lehet tenni a tartóba. Ha nincs a kulacs a tartóban akkor alig látszik, így tetszik, hogy nem látszik. Az ára annyi amennyi, de van aki kulacstaróból vesz ennyi pénzért karbont és ugyanúgy megkarcolja a kulacsot. :D

    Szer.: Most néztem adtak hozzá két csavart is, és felhívja a figyelmet a címke, hogy csak ezzel szerelje az ember. Gondolom a mágnes miatt . De az A2Z csavarjait sem acélból vannak, így azzal rakom fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák