- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
válasz Balazska15 #27401 üzenetére
az nincs a hirdetésben, hogy a szakember igényes lett volna
nekem mind1 a zöldet úgy se szeretem, legyen piros, fehér vagy fekete -
Balazska15
senior tag
válasz HollyBoni #27404 üzenetére
Ha túl feszes (és gagyi) a lánc akkor erősebb taposásnál elszakad, ha elég laza akkor pedig leesik.. Javítsatok, ha orbitális nagy hülyeséget mondtam, én így tudom, de nem akarok hülyén meghalni...
[ Szerkesztve ]
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
HollyBoni
veterán
válasz Balazska15 #27406 üzenetére
Közben előttem leírták, nem csúszópapucsos a váz, így már érthető.
-
Csapi007
veterán
Hy
Vasarnaptol ismet kerekparos cuccok a Lidl-ben, tobbek kozott vezetek nelkuli computer."Csak úgy mondom"
-
deicide
veterán
Érdekes "felfedezést" tettem tegnap és ma, a szombati verseny előtt felfújtam az MTB gumját, meg úgy általában is kíváncsi voltam, mennyi volt benne eddig, mert érzetre nehezebb volt 30-31-es átlagot tekerni. 2.1 bar-on volt
Ma, immáron 3.8 bar-on mindjárt ment a 34km/h-s versenytempó.[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Zola007
veterán
válasz gergobaby #27410 üzenetére
Kerékpáros nadrág - legalábbis amit én vettem az utolsó akcióban - hogy is mondjam?: tepsis3ggű
Kényelmesnek nem kényelmes, cserébe viszont el tudom benne képzelni milyen lehet a hölgyeknek a nehezebb napokon.km órát egyik barátomnak vettem, mondjuk azóta nem tekertünk, rákérdezek majd hogy mennyire vált be
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Szeretném a segítségetek kérni...
A képen bekarikázott forgáspontnál kétoldalt található műanyag "perselyek" hivatalos nevét szeretném megtudni - Szóval milyen néven keressem ha szeretnék ilyet vásárolni?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz yodamester10 #27414 üzenetére
Találtam egy képet a neten... Azért köszönöm.
Viszont közben megtaláltam... rugóstag persely
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz deicide #27409 üzenetére
Valóban fontos belőni a jó nyomást. Én 42-es nagytányérral 35 felett már elpörgök, nem mintha nagy kónuszon olyan sokat tudnék menni. Szerencsére néha összefutok egy-egy erősebb emberrel, aki után lehet loholni, egyedül nem gyilkolnám a lábaimat.
szerk: CST Traction gumival annyira nem esett jól a nagytányér, most 1.4"-es gumival mintha repülnék, semmi hangja nincsen.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Egy ilyen kevés küllős kerék nem nagyon gyenge, centrírozni nem sokkal nehezebb?
-
zoli03
őstag
válasz pepe091 #27420 üzenetére
Nekem van Lidles vezeték nélküli, nem pont ez a típus. Nagyjából használhatatlan, igen érzékeny a környezetre, alig tudtam valahova lerakni a szobába, ahol nem mért magában (1-2 hétig használtam, azóta a dobozában van). A vezetékes órájuk jó, de vezeték nélkülit nem vennék (nem csak a Lidleset, hanem semelyik olcsóbbat).
[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
Csak kíváncsiság:
kerekparoutlet.unas.hu/Pinarello-Paris-FP-Carbon-orszaguti-kerekpar
Ez hogy lett 1.2 millióból 300ezer?
(Mobilról vagyok, bocs a linkért) -
TayRol
nagyúr
Nagyon kezdő kérdés : felszereltem a km órám, de a villára való vevőegységet nem lehetett teljesen a küllőkre merőlegesen felhelyezni, mert akkor nem lett volna hely a kis mágnesnek. Gondolom nem számít, hogy milyen pozícióban van, ugye? A lényeg, hogy adott mm távolságon belül legyenek? A kerék méretét megadtam.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz deicide #27409 üzenetére
2.35-ös gumimba 1,8 bar nyomást szoktam fújni, de max 2. Ennél nagyobb nyomáson nem tapad úgy ahogy szeretem. 3.8 bar-nak montin kb semmi ételme, terepen elcsúszik, elpattog, még a 3 bar is rengeteg. Aszfalton hajtva van értelme a nagyobb myomásnak, de aszfaltra minek mtb?
-
törölt tag
A Lidl es mobiltartó mennyire használható outira, ill. mennyire gagyi? Lehet rácsörgök az anyósomra,hogy vegyen egyet...
-
Balazska15
senior tag
válasz Csapi007 #27408 üzenetére
Ezzel a mobiltartóval van valakinek tapasztalata, mennyire stabil pl? És ami a legfontosabb, hogy mekkora lehet? ! Nekem 5,5col a kijelzőm, félő, hogy csak egy méretben lesz kapható és az is kisebb, ha jár valaki arra akkor megnézhetné van-e rá írva valami paraméter, mert az újságból azt éppen kihagyták..
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Runner_fxr #27425 üzenetére
lehet, hogy én nem érzem csak a különbséget, de a montimat simán 4 barra fújom (ugye, a 60psi az 4,1 bar )
A lényeg: gyakran járok aszfalton, szerintem többet, mint terepen, ezért oda optimalizálok. Cserébe ha homok jön szembe, csodálkozok rendesen Elpattogást mondjuk nem tapasztaltam
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Runner_fxr
Ármester
válasz cashback #27415 üzenetére
az nem rugóstag persely, normális össztelós mtb-on csapágyazott a forgáspomt, amit cserélni is lehet, ezért nem szabad többek között gagyi össztelós utánzatot venni, mert az nem csapágyazott, műanyag vacak az egész, nem tudod cserélni, kuka, vagy valami sufni tuning esetleg.
Relaks: Na jó, az más, de én 50-60 között csapatok erdőben, szeretek éles kanyarokat is venni 2 bar felett már csúszok ki a kanyarban.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
-
cashback
őstag
válasz Runner_fxr #27430 üzenetére
Meglett az igazi.
-
HollyBoni
veterán
válasz Runner_fxr #27434 üzenetére
Tudom oda csak országúti jó, abból is csak full karbon, minimum Ultegra.
-
szentkuti11
addikt
Velem együtt nagyon sokan vannak, akiknek anyagilag nem fér ki két drága bicó, így egy nagyjából mindenes könnyű, lockolható telós montit hajtanak aszfalton is, meg terepen is.
-
Balazska15
senior tag
Aszfaltra csak outi mehet? Én is MTB-ot használok 2.1-es külsővel, 3,6-3,8bar-on. Nyilván jobban haladnék virsligumikon és carbon vázzal, de nekem (és gondolom annak is aki rajtam kívül aszfalton használja) jobban bejön a monti!
U.i.: Bocsi, ha ezzel lejáratjuk a rendes, hc montisokat....
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Runner_fxr #27438 üzenetére
Mindig megmondod ide ez kell, oda az kell, ennyi alatt nem lehet normális biciklit venni stb.
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz Balazska15 #27439 üzenetére
Tempósabb azért egy országútival aszfalton, 20-23mm széles gumikat meg ne hasonlítsunk semmilyen mtb gumihoz sem, meg egy 150-200ezer forintos országúti 10kg körüli súlya azért számottevően kevesebb mint egy ilyen árban lévő mtb-é. Mely tulajdonság hegyen/dombon sokat számít. De ha csupán a gördülési ellenállás mellett maradunk akkor is ég és föld a különbség kb.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Balazska15 #27439 üzenetére
karbon vázról szó nem volt csak bátorkodtam megkérdezni, hogy aszfaltra minek a mtb? akkor már inkánbb a cross trekking, de nekem mindegx, csak mondom, felőlem hajtsál 2.1- es gumit aszfalton
[ Szerkesztve ]
-
Szakbarbár
aktív tag
-
-
deicide
veterán
válasz Runner_fxr #27425 üzenetére
Én erősödésre használtam aszfalton. Most csak próbaképp fújtam ennyire, a versenyre leeresztem 3.2 környékére (Hortobágy, sík terep), lejjebb azért nem, mert tapadni nem kell, ellenben 28-as körüli átlagot kellene mennem.
imyourfriend: egy-két outist azért meg tudok lepni MTB-vel is aszfalton. Tudom, nem oda való, de az arckifejezés, amikor 36-al elmegyek mellettük, az megfizethetetlen.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
sza.sa
tag
válasz pepe091 #27420 üzenetére
Nekem pont ilyen van, ami most akcióban van, már több mint 1 éve.
Főleg városban használom, de soha semmilyen gond nem volt vele. Balatonkerülő túrán is végig jól működött. (magasfesz közelében is voltam egyszer, de nem vettem észre anomáliát..)Elég sok funkciója van, neten van is videó róla [link]
sza.sa
-
TayRol
nagyúr
válasz imyourfriend #27427 üzenetére
Köszi, igen, ezt tudom. Arra vagyok kivancsi, hogy a villán lévő vevőegység kicsit el van forditva (felülről nézve nem merőlegesen áll a kerékhez képest), mivel csak így fér el mellette a küllőn a mágnes - és ez így jó - e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest