- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz lsebestyen #27245 üzenetére
Egy kicsit nyirkos az aszfalt, na és?
Megfelelő technikával haladva nem lesz gond...csak ne állj meg!
https://howbad.info/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz belaazallat #27246 üzenetére
Miért akarsz V-féket lecserélni outi fékre? Amúgy nem valószínű, hogy le lehetne (egyébként óvatosan ha rendelsz, mert ahogy nézem ennek a váznak a legújabb verziója már csak tárcsás... )
Plusz írtad neked is volt Continental Tour Ride-od, neked is nehéz volt felrakni a felnire? Nem kicsit megszenvedtem vele
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
fpeter07
veterán
Nagyon jó lesz! Ne hagyja ki senki, legalább az ismétlést nézze meg.
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #27246 üzenetére
nem.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
syberia
veterán
Német kerékpáros webshopból fogok hamarosan venni pár cuccot, valaki rendelt már tőlük?
https://howbad.info/
-
TayRol
nagyúr
ha van egy kis műszaki kvalitása az embernek akkor neki lehet/szabad állni otthon a váltó beállításának? egy 8 éves (de 5 évig állt) nagyon jó állapotú aluvázas Altrix canga hátsó váltója nem vált le a legkisebb fogaskerékre.
-
Zola007
veterán
válasz TayRol #27265 üzenetére
Talán a legátfogóbb video tutorial mai napig a témában: [link]
múltkor írtam neki, nagyon jó fej
most már a felirat is nagyjából javítva van, mert néhol volt benne sületlenség
azért még van benne pár, pl "cable back into the cable guy" ..into the cable guide" helyett és "hardest year" "hardest gear" helyett[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Rottweiler89
senior tag
válasz syberia #27259 üzenetére
Én innen rendeltem cuccokat,és innen is fogok legközelebb is
Hoppá...
[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
HollyBoni
veterán
Valaki véletlenül nem utazott/szokott vonattal utazni BP-ről Ausztriába bringával? Máv honlapján szinte semmi infót nem találtam, egyedül valami kirándulójegy árát tudtam meg oda vissza, de fogalmam sincs a vonaton lehet a bringát szállítani, arról semmi infó. Ár érdekelne bringa szállítással együtt, mondjuk Bécsig, de lehet mennék kicsit tovább is.
[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Froome több bukás után feladta a Tour-t.
(#27268) Rottweiler89
Érdemes azért mindig szétnézni, én hat webshopot nyálazok át vásárlás előtt. (Mi már mondjuk hétszámjegyű összegnél tartunk idén. )[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
belaazallat
addikt
válasz HollyBoni #27269 üzenetére
Hali!
[link] A link megmondja adott útvonalon milyen a közlekedés.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
HollyBoni
veterán
válasz belaazallat #27271 üzenetére
Nem nagyon. Kapok egy menetrendet ár nélkül, már néztem. Belföldi dolgoknál ír árat, itt nem.
Átnéztem már az egész máv honlapot, ezer féle jegy van ami között nem tudom mi a különbség, bringa szállításról semmit nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HollyBoni #27272 üzenetére
A legolcsóbbak az u.n SparSchiene jegyek, Bp-Bécs, Bp-Graz útvonalon közlekednek.Ezek a railjet járatokra szólnak.Előre le kell foglalni őket és 13-19 euroba kerülnek / irány. Bringát szerintem tuti lehet szállítani rajtuk,de azért kérdezd meg .
találtam neked [link] díjszabást is tessék
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz #16729600 #27274 üzenetére
És ezt a kirándulójegyet nem ismered? Bécsújhely 19 euróért oda vissza nagyon baráti, túl baráti.
-
tatabike
őstag
Indul valaki a Tour de RIng versenyen szombaton?
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
fpeter07
veterán
válasz HollyBoni #27269 üzenetére
Az elvirát kell használni. Ugyan kerékpárszállítással opció nincs, a vonatoknál (lenyíló ablak) viszont lehet látni, hogy mi a helyzet. 1320-kor induló vonaton pl. végig lehet kerékpárt szállítani, ha nem, akkor valószínűleg később kell átszállni.
Azt viszont nem tudom, hogy menetjegy ellenőrzéskor elfogadják-e, hogy későbbi vonattal mész. -
HollyBoni
veterán
Szuper, kösz mindkettőtöknek. Most már csak a bringaszállítást kell kideríteni.
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #27281 üzenetére
Azért is írtam,hogy kérdezze meg,azt hittem lehet,de ezek szerint mégsem.Én még nem vittem bringát soha vonattal.
-
HollyBoni
veterán
válasz ígyvanferi #27281 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz HollyBoni #27283 üzenetére
Azt is kérdezd meg, hogy mi a legnagyobb szállítható poggyász a nemzetközi vonaton!
Ezt a tippet nekem egy Freeride-os arc mondta egyszer az egyik IC-n: ha kiveszed a 2 kereket és elrakod őket egy kerékszett zsákba, hogy definitíve külön legyen a kerékpártól, akkor szállítható simán poggyászként és még jegyet se kell rá venni.
És tényleg nem kötött bele a kalaj, mikor hozzánk ért.mások szerint meg: [link]
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
imyourfriend
őstag
Azt hiszem "letöltöm" és megnézem külön az egészet, amint felkerül. NO WAREZ!
-
belaazallat
addikt
válasz Cathfaern #27253 üzenetére
Mostanában annyit tekerek, hogy megfájdult a térdem, ami a 20"-os wenson használatából ered, a 175cm-hez. Már nem tudom előrébb hozni a nyerget, hogy megfeleló pozicióba legyen a térdem. Váz csere szükséges. Ha már vázat cserélek, merev villásra szeretném, vagy fitness, vagy cyclocross jöhet szóba, mivel a lehető legtöbb alkatrészt át akarom rakni az új vázra. Outi vázba nem hiszem, hogy elférne 700x35-ös gumi. Valamint hogy mutatna egy outi vázon egy alivio trecking hajtómű 3 tányérral!
Esetleg később outisítanám a bringát, de valszeg az megint vázcserével járna.Szerk:
Conti gumi: azóta is azon a felnin van, amire rátettem. Élvezet benne belsőt cserélni! Kerekestől került az asszony bringájába, a másik Wensonba. Asszony alig használja.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
HollyBoni
veterán
A lánc + fogaskerekek mitől lesznek feketék? Olajozás miatt rátapad a kosz, por?
szunya1: Vannak, fogassorból inkább sötétszürkével találkoztam eddig, első lánctányérból van fekete. Engem nagyon idegesít, hogy a szépen lemosom a láncot meg az egészet, tök jól néz ki hogy ezüst, olajozás + 5 perc tekerés után már tiszta fekete. Olajat sem rakok rá sokat, minden láncszemre 1 csepp.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz #16729600 #27290 üzenetére
Nem, vannak festett lánctányérok, meg vannak festett fogassorok is, igaz ritkák, és akár fehér láncot is vehetsz, vagy pirosat, vagy éppen feketét...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Cathfaern
nagyúr
válasz belaazallat #27288 üzenetére
Akkor megnyugodtam, ha te se szívesen birkózol vele, akkor nem bennem van a hiba
Azt értem miért szeretnél cyclocrosst, most már én is azt vennék rendes outi helyett Azt nem értem, hogy miért nem jók rajta a V fékek. Én sokkal jobban szeretem őket, mint az outi fékeket. Vagy a mostani bicikliden nem V van?
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Zola007
veterán
válasz HollyBoni #27286 üzenetére
Ők nem bőröndben vitték, hanem vázszállító táskában, a kerekeket meg valami házilag varrott vászontáskában.
#27287) imyourfriend : majd dobhatnál egy linket ha fent van valahol, megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz belaazallat #27288 üzenetére
nem tudom milyen felszereltségű a mostani, de Alivioból ítélve gondolom a többi is ilyesmi.
Lehet hogy egyszerűbb lenne eladni a bringát és venni helyette egy másikat kompletten a te méretedben. 175 centihez nem nehéz találni, 17,5-17 körüli bringából nagyon sok van hirdetveMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
belaazallat
addikt
válasz Cathfaern #27294 üzenetére
De V-fék van a Wenson-on, meg is vagyok elégedve velük. Nagyon rondán néz ki a koskormány fékváltókar pároshoz egy v-fék. Majd meglátom hogy és mint lesz! Előbb találjak jó áron megfelelő méretű vázat.
-
tatabike
őstag
válasz belaazallat #27299 üzenetére
De ezek elvileg mini V-k, nem olyan hosszú a karjuk, mint a hagyományos monti/trekking fékeknek. Amúgy egy éve már a szabályok is engedik a cyclocrossra a tárcsát, csak gondolom nem két fillér, és nem kompatibilis a montikéval...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs