- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz #16729600 #27149 üzenetére
Jajj ezek a sógorok tudnak valamit.
Ilyeneket olvasva, gondolom azt, hogy Mo.egy utolsó balkáni sz.rkupac. De jó is volt Németo.ban élni. Nem is tudom,minek kellene itt történnie,hogy csak fele ilyen gondolkodásmód lenne. Bár ez úgysem fog változni, aki meg változást akar, az elmegy. Sajnos :/ -
HollyBoni
veterán
válasz razzorr #27151 üzenetére
Én most voltam Hollandiában, na az bringázás szempontjából álom. 85 kilómétert mentünk, abból mind a 85-ön tökéletes bringaút volt, akármerre mész mindig van. Vigyáznak az autósok a bringásokra. Az emberek is nagyon kedvesek, először defektet kaptam vártam egy játszótéren a fuvaromra, odajött egy kutyát sétáltató emberke, kérdezte mi a gond és mondta itt lakik megcsinálhatom nála. Másodjára defektet kaptam a város mellett egy erdőben, gyalogoltam 1 órát de ahogy lakott területre értem egyből megállt egy autós, kérdezte mi a gond és hazavitt. Tesóm költözött ki, szerintem én is követni fogom, nagyon hiányzik a hely.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
Amíg a törvényeket az olajcégek pénzelik, ne várd, hogy a kerékpárosokra odafigyelnek. Amikor egy szélmalomért megbüntettnek?! Máshol még energia díjkedvezményt is kapsz, ha telepítesz egyet..... igazad van!- balkán....
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
belaazallat
addikt
válasz #16729600 #27149 üzenetére
Szia!
Azt nem tudod sógoréknál a közlekedési táblákat milyen távólságra rakják ki? Pl: XY település felé jobbra kell kanyarodni. Kerestem egy kis falut, tudtam le kell kanyarodnom a főútról, éjszaka volt, megláttam a táblát, de 50-nel nem tudtam bekanyarodni, mert olyan hirtelen jött.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Because
őstag
válasz belaazallat #27154 üzenetére
jajj hát most kezdtem el nézni a bleach-et
-
Zola007
veterán
"Ilyeneket olvasva, gondolom azt"
én olvasgatás nélkül is azt gondolomMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tolvaj!
őstag
Gépállat első villája teleszkópos. 20/80-as gumik vannak rajta, mert főleg aszfalton van használva. ha lezárom akkor is van egy kis játéka és nem tudom ez normális e, illetve hogyan tudnám megszüntetni, mert nagyon zavaró amikor beráng a kormány egy nagyobb fékezésnél?
és az első kérdésem is áll, németből behozott bringát lehet e itthon regisztráltatni?
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz belaazallat #27154 üzenetére
Nekem ilyen téren a kedvencem egy horvát kereszteződés volt, még jó 15 évvel ezelőttről (nem tudom azóta is meg van-e). Főútról kanyarodtunk más főútra (+ alakú kereszteződés), és oké, ki volt táblázva előre hogy 500m múlva jobbra, viszont a tényleges kereszteződésnél nem a kereszteződés előtt, hanem után volt kitáblázva, hogy jobbra
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Zola007 #27150 üzenetére
Minden ilyen "jaj az én bringámra ne kelljen már lámpa" semmi más csak picsogás.
Jajj 100 grammal többel már nem tud annyit kihozni magából , a 2ezres lámpa meg egyébként is drága neki a 400 ezres bringájára.
Megfejelném az összes, magát valamiféle nonkonformista lázadónak tartó "művészúrat és művészhölgyet", akik este a semmiből tűnnek elő.
Ez nem játék,olyat lehet ilyenekkel csattanni,hogy kórház a vége.
Akinek nem tetszik,az vegyen szobabiciklit, ne az én egészségemmel szórakozzon.Alias: Júzer error
-
Zola007
veterán
válasz tolvaj! #27157 üzenetére
Suntour XCP, XCT-nél biztosan normális. Dee szerintem a többi olcsó rugós telókan nem tökéletes a lock, mert csak a visszaút olajpatronját zárod le és mindegyikban van egy kis holttere.
Elindulásnál nem tapasztalsz olyat, hogy ha mondjuk pár óráig nem használod a bicót, akkor első benyomódáskor egy pillanatra megakad mielőtt megindulna?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz -HajTömeg- #27160 üzenetére
Egyetértek.
Tömeg nem indok, ára nem indok.
Kivagyiság lehet indok, de ha majd egyszer belegurul egy hazafelé tartó jól megtermett építkezési munkásba, akkor majd utána 2x meggondolja 8 napon túlMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zoli03
őstag
Nem muszáj küllőprizmát használni. Jó a reflexcsíkos külső, vagy itt is lehet használni matricát.
De nekem mindegy, hogy valaki rárakja vagy nem. De az elég gyenge kifogás, hogy nehéz a prizma mondjuk a 8 kg-os országútin (matricának gyakorlatilag nincs súlya), meg hogy csúnyán néz ki (prizma igen, de a matricát alig venni észre).
-
törölt tag
válasz belaazallat #27162 üzenetére
Fogalmam sincs mi a szabály,hány méterrel kell előre jelezni a letérést,de én még nem találkoztam szarul kihelyezett táblával itt ( persze biztosan van ).A közlekedési beidegződések mások itt.Pár napja beszéltem a helyi sünnel, aki itt a faluban a kanyarban szokott radarozni, mert mindig megugatja a blökim.Mondta,hogy egy hónapban 1-2 autóst tud max elkapni,mert hiába csutvasz eldugott falu,itt szinte mindenki lefékez 50 re lakott területen belül és úgy csordogál át rajtuk.Az is igaz viszont , hogy a hegyi utaknál is aki akar mehet 100-al nincs korlátozás és rengeteg helyen van lakott területen belül is 70-80 as tábla.Szlovénoknál szerintem a legszemetebb a rendszer,mert kanyarokban 20-30 as táblák tömkelege van és ott igen genyák a sünök,mert olyanok mint otthon ,kell hozniuk egy bizonyos költségvetési bevételt a bírságolásokból.
-
Muton
addikt
nem ide
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Zola007
veterán
válasz #16729600 #27167 üzenetére
mikor múltkor mentünk keresztül Ausztrián, akkor néztem hogy azért nálatok kevesebb és jobban megválogatott tábla van.
Kisebb helyeken nincs olyan sok táblahalmozás mint nálunk. Mint mondjuk Nyíregyháza után, hogy 60/70-es tábla egy totál problémamentes szakaszon, aztán 200 méter múlva a feloldó. Az ilyet sose értettem (se úthiba, se gyalogos, se vadállat, se mezőg. gép)Felénk egész rendesek, +18 km/h-ra van beállítva a mérő
tehát 40-es táblánál 58
50-esnél 68 fölött fizetsz(#27166) zoli03: saját tapasztalatból még mindig a prizmát választom, sokkal jobb autóból nézve mint a fehér reflexcsík. Jó lenne, ha elterjedne a színes reflexcsíkos festés, mert az figyelemfelkeltőbb
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
belaazallat
addikt
válasz Cathfaern #27164 üzenetére
Szerintem maradhat! Nekem tele van ilyenemmel a külsőm, belementem üvegszilánkba a gumit elvágta, kevlár megfogta.
A Hutchinson: Ha külföldön jókat írnak róla, akkor egy próbát megér szerintem. Bővebb infód van a külsőkről? Mérettartomány, max nyomás, szövetsűrűség, max súly(mennyit bír el)?"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Rottweiler89
senior tag
A Rebound beállítása sikerült,annyi volt a trükk,hogy még nagyon bejáratós,és a gyári pöcökkel nehéz állítani,így egy imbuszkulccsal állítottam be. Egyébként nyúl és szarvas...
Most akkor az én 60kg-omhoz mekkora nyomásig pumpáljak bele? Meg a 100-120mm az azt jelenti,hogy az út lehet 120mm is?[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
TayRol
nagyúr
válasz Runner_fxr #27173 üzenetére
okés, köszi!
-
Teasüti
nagyúr
válasz Szakbarbár #27133 üzenetére
Motoros elsősegély csomag - kicsi, könnyű, praktikus. Szokott lenni nálam ha több órás etapokra megyek a hegyre.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Rottweiler89 #27172 üzenetére
Ott a táblázat rajta, hogy kb mennyit érdemes belefújnod adott testsúlyhoz. Próbálgatni kell, amúgy ez csak egy ajánlás, nem szentírás, a maximum és minimum nyomást ne lépd át, amúgy ahogy jónak érzed.
Nálam is mindig van telópumpa ha bringázni megyek. Valószínű belülről állítható a telód rugóútja, ezeket ilyen hézagológyűrűkkel szokták megoldani, kiveszed vagy berakod a szükséges hézagolót és így lehet állítani a rugóutat. -
Teasüti
nagyúr
válasz sanzi89 #27139 üzenetére
Te most komolyan 8-as láncot használsz 9-es hajtóművön?
És csodálkozol, ha ropog terhelésnél?(#27142) imyourfriend
Ez nem mentség, szupersportkocsira is ugyanúgy kell rakni rendszámtáblát, hiába néz ki rajta szarul.
Akkor talán a 400k-s bringán is elfér egy prizma.
Értem én, esztétika meg minden, de mivel nem otthon a vitrinbe állítod ki és nem forgalomtól elzárt helyen használod, ezért igenis köteles vagy megfelelni a hatályos KÖHÉM rendeletnek. Tetszik vagy sem.(#27178) Zola007
Nem tudom.
Én is úgy állítottam össze egyet műanyag tasakban, de a kis zárható doboz miatt már megérné nekem.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Teasüti #27175 üzenetére
mennyiért dobálják?
én még csak ilyen 3000-4000 körül láttam, de ami benne volt alig ért egy ezrestMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Runner_fxr #27176 üzenetére
60psi-re gondoltam,hogy az elég lenne,ami kicsivel több,mint 4bar...
Saját magamra nem bíznám a megbontást,majd ha úgy adódik,elviszem szervizbe akkor. Az a 120mm kecsegtetőDeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
sanzi89
addikt
válasz Teasüti #27177 üzenetére
Hol is írtam ilyet?
Ha az utolsó mondatom zavart volna meg, ott két különböző bringáról beszélünk, és az a kíváncsiságom tárgya, hogy melyek azok az alkatrészek 8-as rendszeren - amit A biciklin hajtok - amik bírnak annyit, mint a 9-es rendszer - amit B biciklin hajtok - használt CN-HG51 és CS-HG50 alkatrészek, azzal a különbséggel, hogy markáns különbség van a vételárban. Nekem - hangsúlyozom nekem - nem ad semmi pluszt a 9-es rendszer a 8-ashoz képest, ha csak a plusz 1 fokozatot nézem, és a minden nap használt, melóba járós bringára jó volna egy költséghatékony kompromisszumot keresni.u.i.: Igen, a váltók 9-esek, de azokkal semmi gond - idáig -.
u.i.2: Még egy közinfó. Régebben írtam, hogy a BBB BHE-28 Jaya sisakomban szétmállott a tépőzáras, szivacs bélés. Meglepő, hogy ez másnak nem gond itt a fórumon, mindennapos használatban - főleg nyáron, izzadós időben - szerintem nem egy hosszú életű valamikről beszélünk. Lényeg a lényeg, gyári szivacsot beszerezni esélytelen volt, de a Bringabutik kínálatában van többféle Bell és Giro sisakhoz szivacs pár száz forintért, és egy Bell szivacs tökéletesen passzol a BBB sisakomba, így megoldódott ez a probléma is.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Rottweiler89 #27180 üzenetére
Én egyébként a testsúlyomhoz ajánlottnál kicsit alacsonyabb nyomásra szoktam fújni amikor terepen használom, amikor meg aszfalton akkor kicsit többet fújok bele.
Átlag felhasználás mellett évente legalább egy karbantartást érdemes csinálni vagy csináltatni, ha nagyon sokat használod, esetleg sáros körülmények között is használtad akkor évente akár több karbantartás is szükséges lehet. Ez azért fontos, mert ha nem lesz kitisztítva időnként akkor elkopik belülről és kotyogós lehet, meg nem fog szépen mozogni. Illetve kopik a becsúszó. Egyébként új villáknál érdemes az első szervizt kicsit hamarább elvégezni, mert sok esetben nincs benne elegendő kenőanyag a szimmeringen. Nekem most lett szétszedve az x-fusion, 650km-t mentem vele és már volt benne kosz, meg nem is volt elegendő kenése. Most érezhetően szebben mozog.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Rottweiler89 #27180 üzenetére
én nem biztos, hogy kihúznám 120-ra, azért az XC32 még belépő teló
vázad mivel jött gyárilag?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
deicide
veterán
Nem találtam róla info-t, általában a külsőre ráírt max nyomásértéket a belső bírni fogja?
Egy WTB Exiwolf 2.1-et szeretnék a lehető legkeményebbre fújni a versenyre, mert nulla szint és nagyrészt döngölt földút lesz, a maximális sebesség a legfőbb szempont.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Zola007
veterán
válasz deicide #27185 üzenetére
felniszalagra és a külsőre teljesen rásimul, átadja a terhelést azoknak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cathfaern
nagyúr
válasz belaazallat #27171 üzenetére
Weboldalukon vannak infók, de az elég szegényes, pl.: [link]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
sanzi89
addikt
Vettem eBay-ről egy Velo nyerget 19 dollárért.
A gondom az, hogy a varrás mellett található egy pici szakadás.
Visszaküldeni nem akarom, kb 2k a vissza posta, de félek, hogy egy ilyen kicsi hibából egy nagyobb szakadás fog kiindulni, és akkor meg dobhatom el a nyerget. Szerintetek lehet-e valamit kezdeni a hibával, hogy legalább ne szakadjon tovább, valamint milyen összeget gondoltok reálisnak egy part refund-hoz?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Runner_fxr #27183 üzenetére
Túrázni,illetve városban használom leginkább. Pont ma mennénk egy 2x35km-es útra,de az időjárás lehet közbe fog szólni,ahogy az előrejelzést nézem Kicsit hamarabb az mit takar úgy időben? Most van benne valamennyi levegő,de kevésnek érzem,mert nagyon lemegy a teló,és koppantani meg nem akarom.
Zola007
Én egy ~50K-s telót már nem belépő szintre sorolnék... Egy próbát megérne az a 120mm.
Suntour M2025-el.[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
belaazallat
addikt
válasz Cathfaern #27187 üzenetére
Ez szimpatikus. 37-es szélességben kéne és jó lenne, ha tudna 6bár körüli nyomást, de szerintem max 5 lesz.
Vicces ez a max nyomás dolog. Direkt úgy választottam a Schwalbe külsőmet, hogy max nyomás 6,5 bár, 95kg-os terhelhetőség. Kapott 6 bárt, olyan szépen kirepedezett, mintha 2-3 éves lenne. Elvileg új gumi, nem rég került forgalomba. [link]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Balazska15
senior tag
válasz Szakbarbár #27133 üzenetére
Én másfél éve az első utamba eső motorosboltban vettem, akkor 1900 Ft volt. Tescoban általában csak autós felszerelést látok ami drágább és több eszközt tartalmaz. Ennek kisebb a mérete, bár szerszámos táskába így sem fér be, talán, ha kibontod jobban összetudod sűríteni.
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Zola007
veterán
válasz Rottweiler89 #27189 üzenetére
Pedig ez még belépő kategória, csak sajnos a mi pénztárcánknak nem az
Középkategória a 30/Recon/Sektor
Felső kategória meg a SID/Pike/lyrik[ Szerkesztve ]
-
őstag
Olyan valaki segítségét kérném, aki szokott Isaszegre tekerni! A XI. kerületből szeretnék kitekerni anyámékhoz, de azon az úton ahol kocsival is szoktam menni (Szerémi - Könyves Kálmán - Hungária - Kerepesi - Veres Péter - Vidámvásár - Nagytarcsa - Isaszeg) nem akarok biciklizni. Főleg a vidéki rész lenne gázos, mert odáig még frankón kijutnék bicikliúton, mellékutakon, de utána már országúton kéne tekerni a 90-nel száguldó autók között, amit nem igazán kultiválok. Ráadásul autóval is érzem, hogy milyen nagy szintkülönbség van azon az úton, nem igazán vagyok arra még felkészülve.
Talán Pécelen keresztül jobb lenne, például azt sem tudom, hogy a Rákospatak menti bicikliút meddig készült el? Lehetne esetleg menni a Rákospatak mellett?
The Amiga, Born a Champion
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #26364 üzenetére
A polírozás, két réteg festék, 4 réteg lakk és majdnem 2 hét száradás után ma késznek nyilvánítottam a teleszkópot. Még kapott egy fél tubusnyi szilikon zsírt, jól bekentem mindenét (összesen 3100Ft-nál jár a befektetés, de sok cucc megmaradt) és összeraktam. Lehet megtenni a téteket, hogy:
a, Mennyi idő/km alatt fog lekopni a festék/lakk
b, Mennyi idő/km alatt fog újra előjönni a rozsdásodásos probléma"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
lsebestyen
addikt
válasz Intelligencs #27195 üzenetére
Hello, így menj
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest