Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Tin #273836 üzenetére

    Gyengébben forog + kotyog, de más baja aligha lesz, ahhoz, hogy teljesen beálljon nagyon el kell hanyagolni. A sorrend az, hogy rág, ez miatt gyorsabban kopik, eredményképpen elkezd kotyogni és húznod kell rajta mitől majd még jobban rág és még gyorsabban kopik így zárva be az ördögi kört. Attól persze még évekig elmehet és sok mindentől függ az, hogy tulajdonképp meddig.

    #273840jjeahh...gyors-zárasnál az a trükkös, hogy pici hézagot kell hagyni ami a kerékrögzítés után majd eltűnik és ezt kell pontosan belőni. Azt ne kérdezd egy beállított és megbikázott kónusz hogyan tud tovább szorulni a nem túl keményen szorító gyors-záras rögzítés után (meneten mozog tovább befele a kónusz + kontraanya? zömül a csőtengely?...magas nekem. :F ), de mozog, és nem is kicsit mert egy túlbikázott gyors-zárral rendesen túl lehet húzni a kónuszos tengelyt, annyira, hogy megszorul a kerék!

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák