Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Még egy kis mezes segítséget kérnék.

    1. A gatya rendben lesz, tegnap 9 fokban tekertem, még jó volt. Szerintem még 1-2 fokot csökkenhet a hőmérséklet, mire talán kevés lesz. Ekkor alá tudom venni a lábmelegítőt, ugye ezt így találták ki?

    2. Aláöltözetből ezt vettem, a 2XL-es tökéletes, már rendeltem belőle egy másikat is. Kényelmes, nem fojt meg, de feszül, szóval ez pipa. A tegnapi 9 fokban és kis szélben ezzel a mezzel felette mentem, még éppen jó volt, de szerintem alatta már kevés lesz. Vettem még egy ilyen dzsekit, de nem világos, hogy kell ezeket rétegezni? Most akkor ezt a dzsekit az aláöltözetre kell vennem, vagy az aláöltözetre és a mezre harmadik rétegként? 5 fokig lefelé gondolkozom. Vagy esetleg 5 fok alatt már a 3 réteg kell?

    3. Vettem egy ilyen ultrakönnyű széldzsekit, de ebből nekem kell a 2XL, mert különben elszakad rajtam, nagyon vékony. a 2XL pont ideális az aláöltözet és a mez fölé, amire terveztem, de esetleg csak aláöltözettel is lehet ezt hordani?

    4. Rendeltem még ilyen rövid mezt, mivel elég olcsó volt, de ezzel vigyázzatok, mert a 2XL (csak az a méret volt) már harangozik rajtam. Viszont ez baromi vékony, ez mire jó? Azt írja átmeneti időre, de akkor ez rövidujjú mez alá való, vagy mire?

    5. Lehet csak aláöltözetben is tekerni, vagy afölé mindenképp kell +1 réteg? Ez sem világos.

    Le tudnátok írni nekem, hogyan kell kombinálni az aláöltözetket meg a mezeket meg a kabátokat? Ez nem tiszta, és fogalmam sincs, hogy mit mivel lehet, és mit mivel nem érdemes. Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák