Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz mauimagic #253865 üzenetére

    Volt nyáron ez a baleset. És akkor, amikor olvastam ezt a hírt, írtam, hogy sajnálom meg minden, de ki teker ott olyankor. Akkor nagyon puffogtatok ezen a kijelentésemen. Pedig nem rossz indulatból írtam akkor se, csak nem értem az ilyen bringásokat. Aztán páran jöttetek azzal, hogy biztos csak ilyenkor tud menni tekerni, meg hazafele tartott..

    Namost! Kiderült, hogy az illető itt lakik egy köpésre tőlem. És tegnap, miután beállt mögém húzatni magát. (Hát ezt most hagyjuk is. :DDD) Ő legalább egy idő után megszólított. És mondta is, hogy én vagyok akit ott elütöttek ott este...
    Én nem tököltem, az első kérdésem az volt, hogy Hallod.. Mit kerestél te akkor ott, miért tekertél ilyen veszélyes szakaszon éjjel 22:00 után?! És így kezdte: "Hát figyu, hülye voltam.." És elmesélte, hogy igazából már egyszer haza akart fordulni, csak gondolta, hogy elmegy még arra. Namost, a baleset Pilisjászfalu után történt (azt hiszem), az illető meg Nyergesújfalun lakik. Meg lehet nézni térképen, hogy mennyire volt "közel" az otthonához.
    Simán tekerhetett volna itt a környéken is, biztonságos utakon, ahogy tegnap is tettük.

    Sokat dumáltunk, csak nem akarom nagyon leírni, mert pár dolog nekem (finoman fogalmazva) "kusza" volt amit/ahogy mesélt. Az biztos, hogy az illető nincs meg, aki otthagyta.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák