Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz varsam #267528 üzenetére

    :Y ...jó drága ez. Enyémen is látszik itt-ott a használat, de nem izgatom magam ragasztásokkal, legfeljebb fordítok egyet rajta és letépem a kiálló foszlányokat, a minőségén aligha, az esztétikán valamicskét ront.

    #267522HEAHEA...nagy különbség nincs közöttük, a Trek is jó bringa. :)

    #267523
    ReFleXx...
    abban az állapotban semmiképp, elég drága a tej ahhoz, hogy esetleg elfolyasd a lyukakon. Szedd le, mérd fel hány lyuk van rajta és mekkorák, esetleg foltozd meg ha van értelme és nem 9 van rajta és utána esetleg tölts bele tejet...vagy végy új belsőt és abba. Azt meg, hogy a belsőbe töltött tej mennyire értelmes dolog megmondja aki már használt olyant.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák