Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz jjeahh #266955 üzenetére

    Vagy csak tudja, milyen oltári szopás tud kerekedni egy egyedileg gyártott bringa alkatrész utánpótlásából. Mint haveromnak a Full Dynamix montin a váltófülnél... hívta a gyártót, a környező országok forgalmazóit, valami lengyel utángyártó céget, senkinek nem volt. Nyilván a stock fülekből egyik se jó rá. Már nem is tudom mi lett a megoldás, talán utángyártott. Mikor kiderült, hogy jó, rendelt még kettőt pluszban. Árát el tudod képzelni. :)
    Ugyanilyen csodálatos dolog alkatrészt vadászni a korábbi Giant és Cannondale bringákhoz az egyedi csapágyméret/-kialakítások miatt. Másik havernak 2 éve ropog a kormánycsapágy a montin, mert nincs bele való (oké, nem lett ráállítva a fél világ, hogy szerezzen, de random csapágy- és bringabolt szétrakta a kezét).

    A BWM - Pagani hasonlatra meg csak annyit, hogy nem minden gazdag akarja kifelé mutatni a vagyonát, vagy ezzel menőzni. Van olyan ismerősöm, aki pár éve nagyjából másfél havi jövedelméből vette az új 30 milliós BMW-t, tehát még a kiszámolóblog szerint is vehetne drágábban :P, de felvágni sem akar az emberek előtt, meg a járulékos költségekkel is tisztában van. Ő mondta, hogy a 100 leggazdagabb magyar kiadvány is csak azt a 100-at takarja, aki szeretne szerepelni a nyilvánosság előtt. :)

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák