Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Hasaggymeg #266763 üzenetére

    Tudnék mesélni :D

    Nem baj, hogy mindenkinek mások a prioritásai, de néha tényleg olyan, mintha először a tökéletes bringa, felszerelés, edzés és étrend kell (és persze az összes tudás), és majd utána lehet tekerni. De nulla tudással nehéz egyszerre mindent befogadni, még ha nagyjából mindenben igaza volt/van az ittenieknek, csak idő kell, mire az ember eljut arra a pontra a saját tapasztalatából. Ha egyszerre akartam volna mindent, 1 hónap után feladtam volna, és aztán ott rohad a felszerelés a pincében meg a szekrényben.

    Itt ahol lakom, nem egy olyat látok, aki drága csili-vili országuti, full beöltözve, mindenből a legjobb, és mondom inkább megyek mögötte, mert biztos gyors. Aztán várok, végül megelőzöm, mert biztos csak warmupol (a semmi közepén), de soha többet nem látom. És én is többször vettem észre magamon, hogy hú ezt vagy azt venni kell, de aztán ráeszmélek, hogy miért is? Lehet, hogy jövőre újra se kezdem, akkor meg?

    Fulton mondjuk más, őt megértem. Nagyon sokat teker, nála tényleg van potenciál abban, hogy vesz egy "tökéletes" bringát, mert biztosan jelentősen gyorsulni fog tőle. És mivel neki vsz ez a kiadás nem pár hétnyi fizetése (mint a fent említett fullos arcoknak), érthető, ha a tökéleteset akarja, de persze mind tudjuk (még én is), hogy akármit vesz, pár hét vagy hónap után jön az újabb pimpelési hullám, idővel pedig előkerül a purhab is :D

Új hozzászólás Aktív témák