Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Legyen nyoma leírom.
    Anno volt szó bal csípő problémáról, nem szeretném elszólni, csak örülök a javulásnak :B

    Most épp a Pro Stealth Curved performance nyereget tesztelem, baromi jól támaszt menet közben.
    Jobb a párnája mint a Specinek és a sima pro stealth-nak, és ez nem cseszi a combom...(a pro stealth sport viszont rosszabb mint a Speci és kő kemény pár 100 m után vettem el)

    Pár napja mentem az első köröm vele. Intenzív kör volt. A nyereg magasság is változott mivel más a kialakítása, érzésre újra beállítottam (utána rámértem 79cm lett, 92.5 belsővel..ami alacsonyabb mint előírás, nekem jólesik vele tekerni) Na meg a stoplim is leghátul van a cipőn...
    előrébb hoztam a nyerget kicsit, lényegében ahhoz állítottam be a térd/pedál tengely viszonyát mikor aero pózba helyezkedek (ilyenkor picit fentébb ülök) itt figyeltem arra hogy ilyen esetben sem kerüljön a térd belseje a pedál tengely mögé sőt inkább legyen kicsit a térd előrébb.

    Eredmény: nyomtam neki a 47km en végig, nem fájt a csípőm utána, másnap sem, sajgás sem volt, talán egy pici néha néha..de ennyi. A régi nyergen, pláne ha tapostam is, ki ki kellett álljak hamar a nyeregből mert a bal oldali ülőrészem görcsösen nyomódott vagy mi volt vele, nyújtásnál is éreztem hogy nem jó, és járásnál is.. sajgás is volt...most nincs ez. Végig jó volt, leszámítva hogy 1.5 óra után megint csak az ülőcsont kezdett *kodni.. de meg kellene szoknia már a "kiképzést a csontinak" mert ezt a nyerget jónak érzem. Annyi hogy kipróbálom a 152 belőle, mivel ez ugyan 142 talán, de a valóságban csak 135 széles és lehet a széle basz*tat..
    A Speci Power arc így lehet már nem próbálom ki.

Új hozzászólás Aktív témák