Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Maximum1 #255853 üzenetére

    hát gondolom ez csak akkor releváns ha valaki lepukkan még az indulás előtt, amikor elkezdődik a verseny akkor már nem lehet "cserélni" illetve akkor meg pláne nem ha valaki feladja...
    Egyébként semmi gond ezzel, maga Ati mondta még szezon elején hogy az első pár évben biztos nem lesz Tour-on, se Giro-n, nyiltan közölték vele, és neki ez nem is gond, lényeg hogy fejlődjön,stb.
    Vuelta-n fog indulni, talán mintha mondták volna hogy valamennyére magáért is mehet(de lehet hogy keverem egy másik versennyel :U )
    Sokan láttam facebook-on tavasszal kezdték az Ati tuti ott lesz a tour-on kórust, most meg megy az á, nemigaz hogy nem tették be, biztos mert magyar, ott a helye, nem értenek ehhez a Jumbo-nál,stb.szövegek..tipik debil komment mint a fbook kommentelők 99%-a..

    _____________________________________________________________________________________

    1.5 méter kampány!!

    "🚗🚴 Tegyük együtt biztonságosabbá az utakat! 🥰
    A Tour de Hongrie és a Vuelta Sportiroda, a Magyar Rendőrség, illetve a Magyar Közút jóvoltából két éve 150 tábla került ki országszerte, melyek a biztonságos oldaltávolságra hívják fel a figyelmet. A Másfél méter kampány idén folytatódik, ráadásul Ti is segíthettek benne!
    Amennyiben ismertek olyan lakott területen kívüli utakat, amelyek autós és kerékpáros forgalom szempontjából szerintetek veszélyesek, és rájuk férne egy kis figyelemfelkeltés, küldjétek el nekünk ide: https://forms.gle/72UqhFQzgg5hekX49
    Attila Valter és mi már nagyon várjuk a javaslataitokat!"

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák