Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz lsebestyen #255827 üzenetére

    Az Astana vonat nem fog csodát tenni. A Giro-n is bebizonyították, hogy alkalmatlanok. Ha nincs "G"- akkor Cav ott sem nyer. Ettől függetlenül én is szorítok neki. Csak sajnos rajta fog múlni, nem a során.

    Én azt tippelem, hogy Pogi nyer. Izomból megeszi Vingegaard-ot. Bár azért az a sérülés, vagyis az miatt a kihagyás kérdéses. És amíg Kuss, és van Aert segíti Jonas-t, addig nem lesz könnyű dolga. Úgy képzelem, hogy nyomni fogja mint egy pitbull, de tanult a tavalyiból. Szóval ez tényleg csak megérzés.

    Ahogy az is, hogy szerintem a két nagy közül egy kiesik. És lesz egy full unalmas TdF-ünk. Mert utánuk akkora szakadék tátong, hogy nem lesz egyszerűen izgalmas.

    Pidcock-nak szorítok. Akár egy szakaszért. Összetettre biztos nem engedik még. Pedig az az INEOS ilyen "kukás sorral jön". Mármint jó mindenki, csak kiért fognak menni? Nagyon meglep egyáltalán az is, hogy Bernal ott van.

    Jakobsen-ért szorítok nagyon! De csak a személyes élményeim miatt. :DDD

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák