Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Stauffenberg #2550 üzenetére

    Bár most azon vagyok, hogy lehet inkább feltennék egy kulacstartót és az U-lakatot tenném a hátizsákba, mert az csak akkor van velem mikor melóba megyek és az nem nagy táv.
    Kicsi U-lakatot használok (15×7 cm), munkába a nagy hátizsák palacktartó zsebében utazik. Ha kimondottan bringázni megyek és egyedül, akkor a kis hátizsák belsejében.

    A laptopot ne úgy képzeld el, hogy egy nagy súlyos dög, hanem MacBook Air 13", annak nem kell sok hely
    Egy bringás hátizsák általában keskeny és hosszú, hogy minél kevésbé akadályozza a hát szabad szellőzését. Egy laptop ellenben széles, akármennyire kicsi is. Én egy 14"-es laptopot cipelek a 25 literes hátizsákban (a tiédhez képest körülbelül +1 cm mindegyik dimenzióban a mérete), és míg szélességben éppen jó. addig bármikor bepakolok több napra való bevásárlást a laptop+tartozékai+bringás kellékek mellé. Vagyis hiába lenne nekem elég térfogatra elvileg 8-9 liter is, ezt a méretarányok miatt 25 literes formában kapom csak meg úgy, hogy a laptop beleférjen.

    Egy 10"-es iPaddel már nincsen ilyen probléma, az már belefér valószínűleg egy 10-12 literes bringás hátizsákba is.

    Szóval ami inkább lényeg lenne, hogy esőben ne ázzon be és a hátrész úgy legyen kialakítva, hogy a lehető legkevésbé izzadjon bele a hátam. Ilyesmi akad 5-6 ezer körül?
    Szerintem nem. Ennyiért maximum könnyedebb túrázásra alkalmas modellt találsz, amihez nem jár vízálló borítás, és a hátrésze is csak gyalogos közlekedés esetén működik, bringán nagyon nem. Rétegtermék, speciális anyagok és ebből következően magas ár ...

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák