Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz szuszinho #254423 üzenetére

    Így elsőre érdekes volt, mert teljesen új volt nekem. De azért elég ingerszegény környezet. Jó hosszú egyenesek, kevés lakott terület, nyugis az egész. Az út elég jó. Sőt, nagy részben jó, csak volt egy-egy rosszabb szakasz. Az se magyar szinten rossz, hanem Szlovák szinten (mi itthon örülnénk az olyannak is. :D).

    Aztán ahogy mentem, küzdöttem a széllel a főúton, egyszer csak láttam az út túl oldalán balra, a töltés tetején bingáznak sokan. Csak azt nem tudtam, hogy az a bringaút hol kezdődött? Nem vettem észre. Aztán felmentem, és ott mentem végig Komáromig. Nagyon jó út. (Arról van a kép Strava-n)

    Itthon hazafele kezdődtek a bajok. Komárom és Almásfüzítő között ami van bringaút, az országútival járhatatlan. Megpróbáltam, de inkább kimentem a főútra (Az 1-esre). Almásfüzítő és Dunaalmás között viszont olyan bringaútv van, amilyen jót én még Magyarországon nem láttam. Nagyon új is lehet. Lehetne hosszabb is. Aztán a következő említésre méltó dolog az Lábatlantól ("Mankófalva") jön. Onnan nyergesig a főút is kegyetlen bringával. A Süttő előtti rész se semmi, de Lábatlantól igazán f*s. Az volt a szerencsém, hogy nulla forgalom volt, és a főút közepén tekertem.

    Hazafele azon gondolkodtam, hogy jobb lett volna Komárno-nál inkább visszafordulni, és hazafele is a Szlovák oldalon jönni. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák