Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Megcsináltam szombaton (nagyjából) újra azt a kört, amit márciusban mentem. A Csobánka, Pilisszántó, Dobogókő kanyart (említettem már párszor, egy része a Tour de Hongrie szakasz volt).

    Márciusban 94km volt (most 103km). És soha annyira nem voltam még készen tekerés után, mint akkor márciusban. Sokszor meg is kellett állnom. A csobánkai és a pilisszántói fal is kikészített.

    Na most ezt csak azért írom, mert mivel friss bringásnak mondhatom még magam. Most találkoztam először a forma, és az erőnlét fogalmával úgy igazán. Azzal, hogy mennyit fejlődtem március óta. Kicsit féltem megint ezektől az emelkedőktől. (De annyira nem a Dobogokő tripla után.) Most viszont nagyon simán ment. Amikor hazaértem, azon gondolkodtam, hogy Pilisszántón nyomhattam volna jobban is.
    Pilisszentkeresztről meg felmentem még Dobogókőre. Éreztem, hogy van power. Előzgettem meg az embereket felfele (kettőt). És most félre ne értsetek, nem máshoz mérem magam. Magamhoz képest voltam marha jó erőbe. ;] És ez marha jó érzés volt.

    Már pénteken jól kezdődött, mert a kedvenc helyi szegmensemben, javítottam az időmön potom ~30mp-et (0,8 km a szegmens és átlag 10%).

    Aztán tegnap meg elbambultam. Mivel szombaton nagyon korán kellett indulnom tekerni. Vasárnap nem akartam korán kezdeni. Aztán mire eszméltem, elkezdett esni a eső. :( Így tegnap pihi volt. És ahogy nézem, a hét elég kérdéses lesz, az időjárás miatt.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák