Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz MPowerPH #250083 üzenetére

    Én úgy gondolom, hogy most tiszta lehet a sport. Nem mondom azt, hogy biztos az. De én el tudom képzelni. Mert pár éve, bejött a Watt mérés. Ami óriási előrelépés lett az edzések tervezésében. Aztán manapság annyit fejlődtek a dolgok, hogy teljes monitor alatt vannak a versenyzők. Hihetetlen módon figyelnek a táplálkozásra, a helyes szénhidrátbevitelre. És a legnagyobbak végig magaslaton készülnek. A legtöbben a Teide-n. Remco például elég sokat volt a Syncrosfera Hotel-ben is. Ami egy speciális szálloda, és magaslati viszonyokat lehet szimulálni a szobában.

    Szerintem ez a sport pár éve lett igazán profi. Armstrong esetében a dopping volt profi. De mostanában sokkal nyitottabb a sport, és beengedik az átlag embereket a kulisszák mögé. Így pedig látszik, hogy milyen aprólékos, megtervezett gépezet az egész.
    Ha valaha tiszta volt ez a sport, akkor szerintem most az.

    És iszonyat brutális a mezőny. Annyi erős egyéniség van, amennyi még sose. A "galaktikusoknak" hívott kis csoport rendesen kiszolgálja a nézőket.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák