Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz MPowerPH #236221 üzenetére

    Ezt nem vitatom, mivel nem ültem még rajtuk, nem tudhatom tényleg milyen, elképzelésem sincs róla. Az tény hogy a csepelemen és a piroskán ülni hajtani ég és föld. Viszont, most nem azért hogy ajnározzam itt ezt a csepelt, de ez azért nem az a csepel amit origi megkapsz. Van hajtás élmény. Főleg hogy mindig rendben van tartva tiszta kenés stb. zéró hang nincs nyekkenés sem lánc hang sem szabadonfutó... Maga az egész kerékpár kényelme (kezdve az ülés-váz) - (gödrök utegyenetlenségek) biztos vagyok benne hogy bármelyik karbon vázt lekörözi. Ezt így ki merem jelenteni.

    Azt vakon is aláírom hogy nem olyan hatékony az a watt átadás mint egy alu vagy karbonnál, de nem érezhető, max ha nagyon nyomatékkal odataposok neki, alsó fokozaton beleérhet a lánc a váltóba (ki van maxolva a beállítás). Ami nagy hátrány a suly.
    Ami előny, ha eldől vagy oda* valahova nem olyan sérülékeny mint egy karbon.

    (pl fejben azért úgy készülök hogy ha eljutok végre hogy hajtok egy ilyen 1 millás országútit, azzal számolok hogy nem az a kényelmi szint (rázkódás egyenetlen út haladás...) fog fogadni mint a csepelemen, hanem merevebbb attól kérdés milyen lesz az összhatás, a jelleme a kerékpárnak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák