Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Voltam tekerni egy rövidet az este. Ekkora ködben még soha nem voltam.
    1 óra lett belőle. 30 perc intenziv 144-155 es 30 perc 120 környéki. Nagyon jól esett. Szemüveg esélytelen volt 10 perc után levettem annyira bevizesedett a ködtől alig láttam. 7 fokban indultam 6 fok lett végén. Átmeneti NW alá es a mez volt rajtam, nagyon jól vizsgáztak. Abszolút nem fáztam még induláskor sem éreztem. Q nagy köd volt :D 5m re ha láttam. Nagyon élveztem, uj élmény volt így tekerni.

    Út felénél felfigyeltem mennyi vízcsepp gyűlt össze a ruhámon aggódtam picit h át fog teljesen ázni az út alatt és még messze az otthon...de nem. Itthon levéve megnéztem, egyáltalán nem ázott át. Levettem, megráztam párszor és le is pergett. Az aláöltöző jóformán száraz volt (nagyon jó ez a cucc) testem semmi.
    Sál elégge vizes lett mezen kívül tartottam. Sapka tökéletes védelmet adott a fülemnek is.
    A lábam ujja kezdett fázni a végén, NW téli zokni - nyári (kedvenc) félcipőmben (ami ázott átfele). Kesztyű szintén kezdett átázni, de nem fázott az ujjam. Vittem a szélmellényt is Van Rysek :D de nem kellett.
    Ez az öltözék kombó 140< pulzusnál volt a legjobb ebben a 6 - 7 fokban se nem meleg se nem hideget nem éreztem...
    120-130 es alatta érezni a "kinti" hideget menet közben de abszolút nem fázós. Még itthon se fáztam mikor megálltam kint áttörölni a biciklit. Baba :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák