Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Sziasztok
    Tegnap voltam egy 61km etátpon :) Futós alsóban, kerékpáros mezben.
    öhm. Nagyon jó. Szellőztem mint állat :D Az alsó valóban sokkal jobb volt, ami feltünt tüző nap volt ám mégis mire haza értem, meg sem voltam izzadva. Ellenben máskor, mikor hazaérek és leveszem a pólóm, tiszta viz vagyok. Érdekes ez a kerékpáros mez, mintha valamit szigetelne is ugyan akkor szellőzik is..átfuj rajta. Nem volt egy nagy összeg 3000 ft mit teljesen megért, célnak tökéletes. És nem is ez a testhezsimulós, amit nem szeretek.

    Az alsó, jobb volt mint a hétköznapi, olyan 50 km nél megint a jobb far csontom kezdtem mozgatni, azért az érintkezési pontnál csak át vizesedett, és igazgattam a rövidnadrágot, meg a pozicióm, volt amikor sikerült olyan pontot találni és szaraz részt, hogy teljesen kényelmes volt ismét. A bal csontom abszolút nem panaszkodik, nem értem én ezt, az olyan jól felfekszik az ülésre. mindig csak a jobb lesz érzékeny. De gondolom 50 km után nem meglepő ha kicsit érzi az ember.
    Célba érés és leszállás után, pár lépés erejéig éreztem hogy ültem valamin, de utána semmi. Zsibbadás semmi.

    A Rudy project sisak célba van még véve, csak várok valami akcióra vagy kuponra. Meg egy futós nacit is veszek bélés nélkülit. Nem tudom, még amin agyalok lehet ki kéne valami boltban próbálni egy vékony betétes normálisabb nacit. Lehet az nem zavarna.

    Meg ami feltünt, simán megy a 25 és 30 km/h tartomány. Hogy most a szél miatt, vagy hogy 91baron mentem, vagy hogy fogytam 5 kg nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák