Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Toobee #204478 üzenetére

    Ha már feltetted véleményezek én is egyet :)
    A ghost mint gép tök jól néz ki, hosszú a váz , 140-et mozog elől hátul, igazi taril bike 4-es kategória, bőven bírja azt, amit szeretnél lefelékben.
    Ami fura, hogy S-ben 430 a láncvilla, míg M-től felfelé mind 450. Ami már talán kicsit sok egy M-esnek, míg egy XL-nek teljesen arányos, de a köztes méreteknél a 2cm ugrás elég hirtelen, valószínű ez a gép különböző méretekben ezért elég eltérő érzetet ad a változó arányok miatt. Ami kontra az a számomra sokkoló 16,2 kg az adatlapon (nem lehet elírás??) :Y Ettől az én 180/170-et mozgó enduro gépem 1 kg-al könnyebb pedállal együtt. Amikor mozgatja az ember a gépet maga alatt akkor azért érezni a súlykülönbséget, talán jobban mint tekerés közben.

    A Trance 2 kapcsán hasonlóan látom mint te. Az a felső vázcső hajlítás nem a 2020-as évek design trendjébe illeszkedik, de ez optika és szubjektív neked kell nézegetned. A 66,5 fokos fejcső és a hozzá párosított nyeregcső szög se annyira mai arányokat mutat, meg a 115mm hátul inkább downcountry mint trail.

    Abból a ghost-ból nincs olyan, amiről mérés előtt lemosták a sarat és könnyebb? :D

Új hozzászólás Aktív témák