Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz Csokicsibesz #192870 üzenetére

    "Az már egy speckó eset, hogy megrendelted a terméket, még nem jött meg és te ilyenkor állsz el. Ez nem szavatossági jog érvényesítése. Itt lényegében függésben van egy adásvétel. Polgári jog szerint akkor lehet egy szerződéstől elálni, ha az eredeti állapot helyreállítható (in integrum restititio). Ha senki nem fizetett senkinek, nem vett át semmit, akkor ennek nincsen jogi akadálya."

    Na, pontosan erre gondoltam, köszönöm :R

    Miután az országútit itt az agglomerációban továbbra is nagyon kockázatosnak ítélem meg, a montihoz szerencsétlen vagyok, a (új) cyclocrossom nem igazán alkalmas csak nagyon lightos terepre (ami terep elkerülhetetlen, ha a forgalmas aszfaltot el akarom kerülni), és az életkörülményeim alakulását úgy látom, hogy versenyezni nem nagyon fogok, ezért azon gondolkozom, hogy veszek egy nyugger tanyabájkot és visszavonulok egy flat bar gravelt nagy sárférőhellyel, akár 29x2,1 gummák is belemennek, jó a geó, könnyű :U

    [ Szerkesztve ]

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák