Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Hasaggymeg #188300 üzenetére

    Már ésszel megyek csak, a Rocket Ronokkal nem lehet/tudok durvulni (edzetlenség, időhiány, apasági plusz felelősség). Haverok többször szinezték meg a 64,66 és 81-es tárcsákat. Mikor rákerestem az iceteches csodákra, akkor meg a melegen felhullámosodásrra panaszkodtak sokan. Mindegy, így már használható, de a jó szerintem nem ilyen, nem tudom minek spróroltak a felületen.
    Levegősnek gondoltam, de két szerelő is azt mondta ilyen, ill most egy fokkal jobb. Nem akartam elhinni hogy ilyen, de beletörődtem, plusz Norbi elég lelkiismeretes és ügyes, mondhatjuk kimaxolta.

    Várj, Judy a régi Dart elődje, full alap villa? Anno a Dartom se pógozótt felfelé, csak ha kiállva tekertem. De fully meg spd óta ilyet nem nagyon csinálok, és 20-25% sagot szoktam belőni. Recon/Revalation/Rebán mindig leszedtem egy idő után a kart a bringáról.

    1eske: 80kg, nem gondolkoztam el. 2005 óta montizok tárcsafékkel, régen agresszíven lejtőztem, és akkor olyan bénán fékezek, amit az előző fékek kibírtak simán, plusz szín nélkül. 160as BB5 Roundagonnal nem szinesedett, 185ös BB7 Cleansweepel szintén nem, 185 Juicy CS G2-vel szintén nem. Beleértve salz 72es és AM távot, Börzsöny és Pilis húzósabb lejtőit, vagy a Medvéskört, ahol a (rutinos) csapat nagyja ferodolszagot húzott és a felének lilult is a fék; sosem sütöttem meg, sehol.
    Erre piánóban megyünk az új géppel a Gerecsében, alig szintet, és így néz ki. Kettőből az egyik haverom az, akit előtte 2-3 évig piszkáltam a színes 81-es tárcsa miatt, egyből rámutatott hogy ki a b*zi :DDD . Felváltva, szakaszosan fékezzem, mint mindig minden tárcsafékes járművel.

    Teszem fel a költői kérdést, miért ekkora a felület magasság?
    alt="" title=""
    alt="" title=""

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák