Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • polonic

    félisten

    válasz Akellla #178729 üzenetére

    Szia

    Nekem és feleségemnek is van a korábban említett Cube Kathmandu Pro 2020-as változata.
    Ez a bicaj nagyon jó. Én csak az előzőhöz tudom hasonlítani, ami mindkettőnknek egy Gepida Alboin 200-as volt. Na ahhoz képest siklik. A váltók villámgyorsak, pontosak. Nagyon könnyű tekerni is. Egyébként ezzel a trekkinggel 44 km/h sebességet is tudtam már tartani egy pár km-es hosszabb sík szakaszon. Nem zörög semmi, igazi masszív bicaj benyomását kelti. Nekem a gyári nyereg kényelmes. Feleségemnek kevésbé, neki kell majd másik. A legalapabb olajos tárcsafék van rajta, de az előző bicajhoz képest ez is előrelépés.

    Szinte napi szinten használjuk, zömében aszfalton. Asszony munkába is azzal jár(t). Én el szoktam menni elé meg haza. Boltba is ezzel megyünk, ha nem nagybevásárlás van. Meg hétvégenként kis túrázgatás.

    Mi a bicajozás öröme miatt tekerünk. Ezért választottunk trekkinget, meg a kényelem és a pakolhatóság miatt. Később lehet, majd úgy gondolom ,kell valami más típusú gép is e mellé.

    Nyilván mondjuk a mozgás is használ. Így fogytam 4 kilót már, az asszony is jó párat. Mondjuk hozzá kell tenni, ami inkább számít, az az étkezés. Szóval azon is változtattunk. Csupán annyit, hogy semmi cukor, de tényleg semmi. Max gyümölcs. És a fehér liszt le van cserélve teljes kiörlésűre. És még annyi, hogy napi 5-szöri étkezés kisebb adagokkal. Meg is van az eredménye. Csak azért írtam ide, mert említette a fogyást.

Új hozzászólás Aktív témák