Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz CragON #176124 üzenetére

    Azért itt ennél jóval többről van szó, mint aksik vázba integrálásáról. Egyébként már 2012-ben is volt vázba integrált akku, itt az egyik régebbi bringám, 2013 körül. [kép]
    2012-ben még a KTM-nek is nagyjából ez volt az elképzelése az elektromos MTB-ról: [kép]
    Ma meg ez: [kép]
    Az elavult agymotort váltották a modern középmotorok 2013-14 körül, aztán a középmotorok mérete is jelentősen csökkent. Ma már ott tartunk, hogy egy modern E-MTB kb az analóg verzióval megegyező geometriával tud rendelkezni, 4-5 éve még csuklós buszokat gyártottak sokan. Ne becsüljük le a fejlődést, mert már így is magas szinten van.

    Ilyen erővel lehetne azonosítani az analóg Enduro-t is a krosszmotorral, sok különbség ma már nincs ránézésre a sima és elektromos között. [kép]

    Használtra is lehet gari, persze ehhez nem olyat kell megvenni amit mondjuk külföldről lopnak, vagy valamilyen egyéb bűncselekményből, csalásból származik! Inkább adjunk érte picit többet és legyen meg az eredeti számla, jótállási jegy. Speci pl már 4 év garanciát ad a motorokra. Ha viszont nincs gari, értelemszerűen önköltségre tudsz venni új motort vagy új akkut a forgalmazótól a bringádhoz.

    (#176132)vzarmo:
    Egyáltalán nem temetem az idősebb embereket, én is szeretnék jó kondiban lenni idősebb koromban, de azért az idő előbb utóbb mindenkit megkoptat. Könnyeben törnek a csontok, sokkal lassabban regenerálódsz, lassulnak a reflexek, a látás romlik, a keringési rendszerre is sokkal jobban kell figyelni. Persze idősebb korban is akadnak szép sportteljesítmények, de azért egy 25-30-40 éves kor teljesen más mint a 70, 80 stb. Egy Enduro kerékpárt egy 70-80-90 éves öregember nagy valószínűség szerint, legjobb esetben is maximum trekking szintű felhasználásra tud bevetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák