- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #172535 üzenetére
Tulajdonképp rögzítettem az egészet,de a gyalázatos pulzus miatt titkolom. (Vigyáz a naCCSága,nehogy nagyon elfáradjon,ha teljesítményt akarok mellette,meg kell másszak mindent ami mellett elhaladunk,vagy oda-vissza tekerjek minden emelkedőt. )
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #172478 üzenetére
Most megint próbálkoztam. Kivettem a betéteket, visszanyomkodtam a fékhengereket, de az egyik mindig nagyon bent marad miután behúztam egyszer a féket.
Az amúgy segíthet, ha a betéteket tartó rugós fémcsipeszt széjjelebb hajtom, hogy nagyobb erőt fejtsen ki?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
arcitec
addikt
válasz szimpláncsak #172556 üzenetére
Az ott a képen monti? Khümm érdekesen néznek azok ki újabban ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz anderledani #172555 üzenetére
Nem segít,az acélos és egyformán nyom.Tedd amit mondtam,csak vigyázz 1.ki ne lődd a dugattyút 2.olaj véletlenül se kerüljön betétre,tárcsára,inkább utána alkohollal töröld.A fék minősége szerinti eredményre számíts (pl.nem mindegy Shimi MT200,vagy XT8100-as fékről beszélünk),de biztos jobb lesz.
szimpláncsak...ez még hátszéllel is jó idő egy seggel.
arcitec...hosszú ideig 3 bar fölé fújt gumi még most is beragad néha,úgy kell lehúzni mert rásül a külsőre.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
szimpláncsak
tag
válasz flash- #172532 üzenetére
És a Tisza-tó körnél még árnyék sincs, mert végig gáton megy Én hülye meg tavaly körbetekertem 1 nap alatt 3x egy teljesítmény túra miatt. A rajtnál derült ki, hogy csak én vagyok ilyen hülye aki arra nevezett ezért muszáj volt megcsinálni. Kellemes 33 fok, tűző nap Még jó hogy törcsi mindig van nálam és azzal hűtöttem magam.
-
jjeahh
nagyúr
válasz szimpláncsak #172556 üzenetére
Elég durva az avg power meg az átlagsebesség montival, bár az is igaz, hogy felénk 1km távon is több emelkedő van . Kíváncsi lennék a pulzusra. Én valszeg nem bírnám veled a tempót, legalábbis aerob pulzuson biztos nem .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
anderledani
őstag
válasz Hasaggymeg #172559 üzenetére
Akkor innentől szerelőre hagyom. Most használható.
shimano 445 a fékiPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
arcitec
addikt
válasz Hasaggymeg #172559 üzenetére
No, akkor még is csak kell a hintőpor .... Nem a porhintés ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz anderledani #172566 üzenetére
Az Alivio szintű,már elég jó,használható fék.
-
xy.zsolt
őstag
válasz szimpláncsak #172560 üzenetére
minek törölközőt cipelni....bevizezel egy fejkendőt, amíg megszárad hűt majd megszívja magát izzadtsággal ahelyett, hogy a szemedbe folyna....aztán ismét kendő bevizezés, stb
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #172570 üzenetére
Egyszer én is meg kell próbáljak pulzusmérő nélkül aszfaltozni "síkon" és meghajtom, amennyire még jólesik. Ennyire sík mondjuk felénk egyszerűen nincs, de van egy olyan útvonal, ahol 40km körön (oda-vissza) meg lehet úszni 130-150m körüli "mászással". Régóta tervezem, hogy ott megpróbálok magasabb pulzuson, vagy akár csőmaxon tekerni egy kört, csak úgy megszoktam aszfalton a 140bpm-et, hogy nem esik jól hosszú távon fölötte menni . Kíváncsi lennék csak úgy érzésre izomból tekerve, ahogy a legtöbben csinálják, mennyi lenne az átlagom.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
flash-
veterán
válasz szimpláncsak #172560 üzenetére
Tisza tónál?
Semmi! Se egy büfé vagy bringás megálló.. Semmi..
Ha ezt a tisza tavat komolyan gondoljak akkor sokat kellene még fejleszteni..
Pont mint az eurovelo 6bécs felé.
Tekersz a töltésen a nagy semmiben..
Izgi.. 😐[ Szerkesztve ]
-
szimpláncsak
tag
válasz xy.zsolt #172569 üzenetére
Azért szokott nálam lenni, hogyha nagyobb túra közben megállok le tudjam törölni az izzadságot Hátizsák meg amúgyis van nálam, mert utálok zsebbe, mezbe meg a bicajra aggatni mindent (telefon, kulcs, belső, pumpa, defektjavító, láncbontó, pénz, kulacson kívül plusz folyadék ilyesmi ) Nem vagyunk egyformák, kellett már haveromnak Bánkútról hazagurulni szakadt lánc miatt, azóta inkább nálam van
-
sz_abika
addikt
Valakinek van tapasztalata Mucoff lánckenővel? Reális áron vettem egy C3 ceramic dry lubeot, de most haverom nagyon leugatott, hogy még egy olyen vackot nem használt mint azt
PSN: xszabikax
-
szimpláncsak
tag
válasz flash- #172575 üzenetére
Azért van ott 3 normális büfé. Az egyik a tiszaderzsi elágazásnál, aztán Abádszalók után nem sokkal meg a sarudi strand előtt a Vasmacska büfé. Meg nyílván a tiszafüredi strandnál lévők, amik a 90-es évek színvonala, patkányburger meg előre fagyasztott szójás rántott hús .
[ Szerkesztve ]
-
cobranco
csendes tag
„Kétarcú sziget”, szokták mondani Korzikára. A keleti és a nyugati oldal homlok egyenest egymás ellentéte. A vad, nyugati sziklavilággal, keleten, hosszú homok-beachek, édesvízi lagunák, etangok néznek farkasszemet.
Tartalom:
„Minden jó, ha-jó a vége”-a mondás kétszeresen is igaz. Ugyanis túrázóink mai feladata elérni a hajót, ami nemcsak a kaland vége lesz, hanem a hazajutás záloga is egyben. Hogy ez sikerül-e, az már önmagában is egy program, főleg úgy, hogy hátravan még „Korzika kapuja”, a sziget ipari és kereskedelmi központjának és egyben második legnagyobb városának a bevétele, illetve bónusz-programként a város felett emelkedő BIG-csúcs meghódítása, mint sportfeladat. Ráadásul kontrasztként, hívogatóan ott figyelnek a sziget keleti-partmenti homokos fövenyei, óriási hullámokkal. Kalandoraink döntés előtt állnak.
[Éjjel-nappal Korzika 8.rész: "Kétarcú sziget" 2019. FullHD 1080p]
Útvonal:
S.Perteo-Pinetu-Lido de Marana/La Marane,Russo,Casone,Club de Marana,San Pancraziu/-Etang de Biguglia-Bastia...Savona
Az immár teljes túrabeszámoló:
[link]
Fotoalbum:
[link]
Térkép:
[link]Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
Alg
veterán
válasz sz_abika #172577 üzenetére
Nincs vele rengeteg tapasztalatom, eddig két bringán ment összesen ~1000km-t, és szeretjük. Gyakrabban kell kenni mint a "rendes" olajat, de tisztább is sokkal, és elég szappanos vízzel takarítani, nem kell a zsíroldó.
Csak esőben ne akarj vele menni...
Ha jól emlékszem Zsolt használta/ja hosszabb távon, majd leírja ő is mennyire elégedett vele
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
vendingo
veterán
A semmi közepén vagyok és telejesen megszorult egy láncszem. Mi a teendő?
A szúnyogok már megettek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szimpláncsak #172576 üzenetére
Oda nem kell lánc,onnan egy lendülettel beereszkedsz MiskÓcra te!
vendingo...kend be magad szúnyogírtóval. ...viccet félretéve azzal azért még hazamehetsz,nem?
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok pár hónapja vettem egy kerékpárt. Pár héten belül bedorzsolt a tárcsafék, és lett benne nyolcas is a kerekbe. Vissza vittem, és megcsinaltak.Szerencsem volt, mert kötelező szervize volt vásárlás után 3.honapban volt a kötelező szervize. 2000 km nel kéne újra vinnem kötelező szervize. De még addig van hátra 800 kilométeren. De ugyan az a probléma merült fel a kerékkel és a fektarcsaval. Ezzel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Ha magamnak ki centirozom a kereket, azzal megy a tárcsa is? Vagy azzal is kel valamit kezdenem. Tárcsa a is benne van nyolcas. Egy Orbea Keram 30 rol lenne szó.
-
törölt tag
kovetkezo heten lesz a Swiss Epic [link]
Valaki esetleg nem nevezett be innen? Vagy nem tud valaki valakit, aki igen? olyan jo lenne megszerezni a gps adatokat az egész versenyről, mert jo lenne utolag lenyomni az egészet. -
xy.zsolt
őstag
válasz sz_abika #172577 üzenetére
meggondoltam magam Hallottam ilyen ukrán importról amiben annyira nem hiszek......de ha eredeti akkor nem fogsz benne csalódni, kivéve ha esőt kap....na, akkor 10 perc alatt eltűnik a láncról, mintha ott sem lett volna
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
vendingo
veterán
válasz 6030D #172583 üzenetére
Szögben állt be, 12 km volt hazáig, minden 4-5. tekerésre csattant egyet a váltó, hazáig végig emelkedő volt. Hazajöttem, feszegettem, tisztítottam, olajoztam, de nagyon serceg, és még mindig szorul mintha homok lenne benne. Mik a további teendők, hogy jó legyen? Vasárnap mennék vele dolgozni.
Hasaggymeg: hazaértem, de nem volt kellemes. Csengőt nem kellett használni úgy csattogott.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz vendingo #172590 üzenetére
Hasonló esetekre vagy láncszakadásra nálam szokott lenni plusz patent szem, ha van olyanod és láncbontó (ha hosszakat tekersz, láncbontós multitool szintén "kötelező") és semmi más nem segít, én lebontanám róla azt a szemet és tennék helyette egy patentszemet átmenetileg. Aztán legközelebb ha bolt fele mennék vennék új láncot. Haverom új bringáján is ilyen lett egyik szem 20-30km után, neki is cserélték a láncot a szervizben. A lánc nem olyan drága amúgy, abból sem árt, ha van tartalék, sőt, az is elég, ha régi, nem túlságosan megnyúlt levedlett láncot tartod meg tartalékba, így ilyenkor átmenetileg fel tudod tenni azt.
-
ggeleven
őstag
válasz #75376384 #172587 üzenetére
Ha nem lesz más, akkor én a verseny után keresnék róla YouTube videót, valaki biztosan felveszi. A leírásban pedig legtöbbször be van linkelve pl strava az egészről.
Vagy ez nem segít?
Test route 2020 [link]
Swiss Epic 2020 route [link]
De Google is dobott korábbit stravan. [link]Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
vendingo
veterán
válasz 6030D #172591 üzenetére
Takarítás, olajzás, feszegetés megvolt.
jjeahh : Minden esetre nem akarok felkészülni, mert akkor utánfutón kell húznom a sok kacatot. Lassan már pót felniket is viszek magammal. Van láncbontós cuccom, de azt se tudom hogyen, miként működik, soha nem volt gondom még lánccal, valszeg a cserét is szervizre fogom bízni.
bringasisti : ez mi akar lenni?
-
-
vendingo
veterán
válasz bringasisti #172599 üzenetére
Mi ennek a szakszerű megnevezése? Patentszemezni nem akarok, nekem az nagyon tróger megoldásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest