Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsyx

    aktív tag

    De elegem van már a szervizesekből... Egy normális van Pécsett, legalább 1 hónapos határidőkkel, a többiből nem lehet nyugodtan, jó szájízzel eljönni.
    Múltkor elvittem a bringát egy számomra új helyre, de régóta üzemelő szervizbe, mert át akartam fűzetni egy másik aggyal. Mondta, hogy csak a kereket vigyem be, én bevittem a bringát, hogy miután befűzte a kereket, meg tudja nézni a vázban is középütt van-e. Erre mondja, hogy ők nem vázban centríroznak kereket, hanem állványban. Gondoltam magamban ezt is én tudom, de mondom nem állok le vitatkozni. Megcsinálták, oké, gurultam is vele pár száz kilométert. Szétszedem az agyat, hogy átzsírozzam, látom nincs benne a belső oldali rugó a napkerék alatt (DT350). Mondom f@sza... rendelhettem neten postaköltséggel 5000-ért egy szutyok drótdarabot.
    Most ugyanabban a kerékben nyolcas van, elvittem ismét hozzájuk, hogy nyáron még bringára ülhessek (másik helyen ugyebár legalább egy hónapot kell várni, a többi szerviz meg még rosszabb). Mondom mi a gond, nyolcas van benne, meg a vázban sincs középütt a kerék. Nézi, hát az nem úgy van, kioldja a gyorszárat, megmozgatja, a kerék kicsit jobban középre igazodik és mosolyog rám, hogy mekkora tudása van én meg milyen ostoba vagyok. Nyeltem egyet, mondom oké, örülj. Csak azt nem sikerült értésére adni, hogy nem szórakozásból mondtam a középre centrírozást, hanem mert ismerem a bringám és én is be tudom igazítani a vázba úgy, hogy jól álljon, de ezzel csak annyira megyek, hogy az első bukkanónál szépen vissza is ugrik az agy tengelye a helyére és a probléma ugyanúgy fenn fog állni. Főleg, hogy a váltótartó fülnek van egy minimális holtjátéka és most az nyomta le a tengelyt, ahogy kiengedte a gyorszárat. Komolyan ezektől fogok megőszülni, pedig direkt igyekszem mindent elmondani nekik, hogy miért kérem azt amit.
    Na kíváncsi leszek most mit hagynak le/ki a bringából... Bocs az hisztiért, de már nagyon elegem van Pécsből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák