Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    Hú egy nagyszerű hétvégén vagyunk túl! :)
    Végre nagyjaink lehetővé tették, hogy a hétvégén már szabadon át lehetett menni Szlovéniába, így a bikeparkok magyar közönsége meg is indult Mariborba. Mi szombaton és hétfőn is kimentünk parkozni, fantasztikus élmény volt, több kört bírtunk menni mint tavaly.
    A hétfő kimondottan érdekes volt, mert éjjel esett Mariborban és a reggel nedves pályára nem jöttek az emberek. Nagyjából délig kb 10-en voltunk összesen a 700m szintülönbségű lejtőre és 3 nyomvonalra, még túrázók is alig voltak. Na ilyet még sose láttam. Olyan érzést keltett, hogy nekünk volt nyitva a park teljes kapacitással, míg szombaton a parkoló teljesen megtelt.
    Az egész végére a hétfő hazafelé út tette fel a koronát, ahol a magyar rendőrök mindenkit ellenőriztek Magyarországra belépéskor (egy férfi és két nagyon csinos rendőrnő), amikor a rendőr megkérdezte hol voltunk és a válaszunk Maribor volt, jött az őszinte visszakérdés: Árulja már el mi van ott Mariborban, hogy 100-ból 99 magyar onnan jön? :D Hátramutattam a 2 kocsiban lévő MTB-ra és mondtam: Bikepark!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák