Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wombath

    HÁZIGAZDA

    válasz ZolkoW #142579 üzenetére

    Jó kis verseny volt ez a Gerecse Maraton :). Elég családias volt a hangulat, szerintem az szumma versenyzőszám lehetett annyi, mint a Top5 futamokon egy táv - de ez nem is volt baj, az infrastruktúra ennél sokkal többet úgysem viselt volna el, egyszerűen nem lett volna nagyon hely a rajthoz, célhoz, nevezéshez. A szalagozás 90 százalékban tetszett, csak a frissítőnél kellett volna jobban jelölni egy éles lekanyarodást, ha az osztogató hölgy nem kiabál rám, simán továbbmentem volna egyenesen.

    A pályáról annyit, hogy az első fele szinte végig enyhén emelkedő, széles út volt, tetszett, hogy mindenki elfért, lehetett előzni, illetve ha valaki előzni akart, nem kellett miatta beleesni a bozótba. Nekem a lefelék is nagyon egyszerűnek tűntek (apró köves, kis gyökeres úton egy faten úgy ülsz, mint egy légrugós tankban), a legnagyobb kihívás az volt, hogy nem tudtam, a következő kanyar után mi következik. Ettől függetlenül egy versenytársat láttam a földön feküdni, levett sisakkal - már ott volt a motoros segítség, ő mondta, hogy nyugodtan menjünk tovább, jön a mentő. Hiába, túlvállalni bárhol lehet magad.

    Szóval a pálya egyszerű volt, és 95%-ban bőven széles. Egy ideig egy olyan csapattal mentem, ahol az egyik srác teljesen merev géppel jött, elég keskeny gumikkal, úgy mondjuk kemény lehetett, bár gondolom az ő bringája közelebb lehetett a 8 kg-hoz, mint a 10-hez :).

    Magammal is elégedett voltam, az idei év a kilométergyűjtésé, és ellentétben a Crosskovácsival, most rendesen odafigyeltem a pulzusra, még riasztást is beállítottam az órán, így 175-nél már csipogott, jelezve, hogy ideje visszavenni. Crosskovácsin az elején toltam 190-en is egy ideig (a 45 évem mellé azért az elég sok), meg is pusztultam a pálya felére. Itt most ment végig nyöszörgés nélkül, leszállni is csak egyszer kellett, de tény, hogy ott csak az erőnlét hiánya miatt, az út nehézsége és meredeksége nem indokolta volna. Mondjuk más is tolta, és nem is lettem volna gyorsabb a bringán ülve, de akkor is, na...

    Közben megjöttek az eredmények, nagyjából ott mentem, ahol számítottam rá, középen. Mármint hogy 30-ból 15 :).

Új hozzászólás Aktív témák