Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Az egyik bringás pajtás lábát törte a hétvégén egy bringa parkban :( Limanowa-ban voltak, első kör, vége felé, megijedt valami drop féleségtől, és ráfékezett ahelyett hogy meghúzta volna, kb pont belefékezte magát egy elég nagy sáncba, eltört a bokája.
    Valami biztosítása volt, de az nem fedezett semmit, mert ez extrém sport meg mit tudom én, saját pénzén kellet begipszeljék.
    A pályáról korrekt átalakított atv-vel vitték le, mentőt hívtak érte, ami lerohadt, és mentőt kellet hívjon a mentő. A kórházban nem beszéltek igazán angolul, rendesek voltak, de miután ellátták, kirakták a folyosóra kb 5 órára, pihenni, mert fsz tudja mit bénáztak a papírokkal. Mellette 2 beteg is volt az egyik bilincsben összetört fejjel, senki sem vigyázott rá, őrjöngött, és valszeg be volt tépve.

    Gondoltam megosztom, hogy aki arra menne tekerni, kösse fel a bugyogóját, és semmiképp se essen nagyot.

    De a legjobb az lenne, ha gondolnátok a bringás pajtásokra, és arra hogy milyen rosszul érinti őket, ha a ti hülyeségetek miatt, nem lesz majd kivel tekerjen 2 hónapon keresztül!
    A lényeg h ne menjetek bike parkba :U vagy ha már ott vagytok, ne üljetek bringára, de ha ez sem, megy akkor legalább ne fékezzetek annyit, abból mindig csak a baj van :DDD speed and powa' solves everythin'

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák