Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz Hasaggymeg #129760 üzenetére

"ok lenne a pénz,nem kellene többet dolgozni"

Gondolom te is tudod hogy rengetegen megélnek ebből anélkül hogy sok lenne a lovetta. 2 dolog kell hozzá, vagy remek személyiséged kell legyen, amivel eladod magad, és szórakoztató vagy, akkor is ha nem zúzol túl látványosan, másik opció hogy nagyon jól tolod, és így akkor is néznek majd ha kevesebbet beszélsz. Talán még ide lehetne írni, a BKXC-s srácot, aki egyik sem a kettő közül, de olyan helyekre tud magának utakat szervezni, ami rendkívül szép, és kevesen tudnak róla. Tehát mondhatni egyedi a tartalma.
    Na meg nem árt ha közel anyanyelvi szinten beszélsz angolul különösebb akcentus nélkül, hogy mindenki könnyen megértse amit beszélsz.

(FB-n senki ne tegyen közzé videót, mert ott minden bevétel(és felhasználási jog) a CukrosBergé, míg a YT sokkal korrektebb, és visszaoszt neked egy keveset)

Kösz a légtelenítős tippeket, azt gondoltam hogy viszonylag új fék esetén megúszom a teljes légtelenítést, ez a komplex folyamat jóval több esélyt ad a hibára és 10x tovább tart mint amit én csináltam, majd hétvégén nekifutok még1x.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák