Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    válasz Hasaggymeg #129327 üzenetére

    Köszönöm szépen, ez nagyon korrekt és érthető magyarázat volt. :R
    Egyszerűen nem találtam a neten magyarázatot gyorsan erre.

    Más:
    Sajnos úgy néz ki problémába ütközik a régi hátsó kerekem rendbetétele, mert tárcsafékes (6 csavaros) az agy, de menetes racsnival van szerelve, 7 sebességes. Namost nem lehet leszedni a racsnit, mivel ki lett szedve már a felniből és a küllők egy része is el van vágva, újat a racsnitól pedig nem lehet befűzni. Levenni csak az agy befogásával lehetne már, de akkor az sérül, cserélni kellene. Viszont nem találok menetes hátsó agyat, ami 6 csavaros tárcsát fogad. Tudsz ilyet? Az eredeti valami fekete shimano, de nem tudok modellszámot.

    Ha új, kazettás megoldásban gondolkodom (igazából nem is bánnám az áttételek miatt) akkor az érintené a váltókarokat, fogaskoszorút, agyat és talán a váltót is.

    Egyáltalán egy 7 sebességes menetes agy helyére elférne egy 8-9 sebességes agy? Az eredeti Shimano Altus hátsó váltót is cserélni kellene, vagy az maradhatna csak a Shimano Altus M310 váltókart kellene másikra cserélni? Most az anyagi vonzattól tekintsünk el, rendbe akarom tenni a bringát mindenképpen.

Új hozzászólás Aktív témák